ORDRE IUE/609/2010, de 21 de desembre, per la qual s'aprova el Manual de normativa d'aplicació de la imatge gràfica dels CAT, el Projecte tècnic bàsic modular CAT, el Manual bàsic de retolació exterior de les oficines de turisme de Catalunya i el Manual bàsic d'interiorisme de les oficines de turisme de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Innovacio, Universitats i Empresa
Rango de LeyOrdre

ORDRE

IUE/609/2010, de 21 de desembre, per la qual s'aprova el Manual de normativa d'aplicació de la imatge gràfica dels CAT, el Projecte tècnic bàsic modular CAT, el Manual bàsic de retolació exterior de les oficines de turisme de Catalunya i el Manual bàsic d'interiorisme de les oficines de turisme de Catalunya.

En data 16 de setembre de 2010 es va publicar al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya el Decret 127/2010, de 14 de setembre, de regulació de la Xarxa de Serveis d'Informació, Difusió i Atenció Turística de Catalunya.

La disposició addicional tercera del Decret esmentat autoritza expressament el conseller competent en matèria de turisme per aprovar mitjançant una ordre el Manual de normativa d'aplicació de la imatge gràfica dels CAT, el projecte tècnic bàsic modular CAT, el Manual bàsic de retolació exterior de les oficines de turisme de Catalunya i el Manual bàsic d'interiorisme de les oficines de turisme de Catalunya.

Per tot això, d'acord amb la disposició esmentada i l'article 39.3 de la Llei 13/2008, de 5 de novembre, de la presidència de la Generalitat i del Govern,

Ordeno:

Article únic

Aprovar el Manual de normativa d'aplicació de la imatge gràfica dels CAT, el projecte...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR