DECRET 2/1985, de 14 de gener, pel qual es fixen els criteris de distribució i el procediment per a la concessió de subvencions a institucions firals i altres entitats organitzadores de fires comercials per a l'organització i promoció de fires de mostres i salons sectorials i monogràfics, i a institucions sense finalitat de lucre per a la realització d'accions de promoció comercial.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme
Rango de LeyDecret

Les fires comercials són instruments bàsics per a la promoció comercial de la producció interna, vehicles d'introducció dels coneixements tècnics aplicats a les diverses branques de la producció i dels serveis, eines per a la millor transparència del mercat en apropar l'oferta i la demanda, i elements dinamitzadors de l'economia d'un país. La importància creixent de les esmentades activitats justifica plenament el suport de l'Administració que, amb el seu concurs, pot coadjuvar a intensificar-les i orientar-les a la consecució dels objectius bàsics de la promoció comercial.

Atès el que estableixen les disposicions vigents, a proposta del Conseller de Comerç, Consum i Turisme, i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article primer

- Podran sol·licitar subvencions per al

desplegament, durant 1985, de les activitats esmentades a l'article 3 i d'acord amb la distribució que s'hi estableix: 1. Les institucions firals, tal com les defineix la Llei 9/1984, de 5 de març, de fires comercials. 2. Les altres entitats organitzadores de fires comercials, d'acord amb el que estableix l'esmentada Llei.

Article segon 1

Les sol·licituds s'hauran de presentar.

a la Direcció General de Promoció Comercial del Departament de Comerç, Consum i Turisme, en el termini d'un mes des de la data de publicació del present Decret al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. 2.1. En les sol·licituds, les institucions firals faran constar, per duplicat:

  1. Nom de la fira per a la promoció de la qual se sol·licita la subvenció, el lloc i dates de celebració (superfície ocupada d'exposició, preus de contractació i contingut de l'oferta exhibida).

  2. Dades personals dels representants legals de la institució firal, memòria del darrer exercici, còpia dels Estatuts aprovats i de la corresponent autorització oficial de la fira objecte de la sol·licitud.

  3. Dades d'identificació de la institució firal, especificant el número d'identificació fiscal, i el banc i el compte per a l'ingrés de la subvenció.

  4. Pressupost d'Ingressos i Despeses de la institució firal relatiu a l'any 1985, i de cada una de les fires comercials per a les quals se sol·licita la subvenció.

  5. Descripció detallada, justificació, objectius i pressupost de les activitats per a les quals se sol·licita la subvenció. 2.2. Les altres entitats organitzadores de fires comercials faran constar...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR