ORDRE INT/137/2012, de 22 de maig, de creació del fitxer de dades de caràcter personal d'expedients sancionadors per la realització d'usos i activitats relacionades amb la prestació de serveis de naturalesa sexual en les carreteres i les seves zones de protecció.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Interior
Rango de LeyOrdre

L’article 20 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, disposa que la creació, la modificació o la supressió dels fitxers de les administracions públiques només es podrà fer mitjançant disposició general publicada al diari oficial corresponent.

La disposició final tercera de la Llei 32/2010, de l’1 d’octubre, de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, estableix que els consellers i les conselleres de la Generalitat, dins l’àmbit de les competències respectives, resten habilitats/ades per crear, modificar i suprimir, mitjançant una Ordre, els fitxers de llurs departaments.

La Llei 10/2011, del 29 de desembre, de simplificació i millorament de la regulació normativa modifica el Text refós de la Llei de carreteres aprovat pel Decret legislatiu 2/2009, de 25 d’agost, que atorga a la direcció del Servei Català de Trànsit la competència per sancionar la infracció de l’article 56.4.k), consistent a ocupar de manera temporal les zones de domini públic, de servitud i d’afectació per realitzar-hi usos i activitats relacionades amb la prestació de serveis de naturalesa sexual. Per a l’exercici d’aquesta funció, el Servei Català de Trànsit requereix tractar les dades de caràcter personal de les persones a les quals s’incoïn aquests expedients sancionadors.

En conseqüència, atès l’article 20 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, de conformitat amb la disposició final tercera de la Llei 32/2010, de l’1 d’octubre, de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, vist l’informe de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades i d’acord amb el dictamen de la Comissió Jurídica Assessora,

Ordeno:

Article 1

Objecte

Es crea el fitxer de dades de caràcter personal d’expedients sancionadors per la realització d’usos i activitats relacionades amb la prestació de serveis de naturalesa sexual en les carreteres i les seves zones de protecció, tramitats prenent com a base l’article 56.4.k) del Text refós de la Llei de carreteres, de conformitat amb el que disposa l’article 20 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal.

Article 2

Normativa aplicable

El fitxer automatitzat a què fa referència l’apartat anterior està subjecte a la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal; a la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR