ORDRE ARP/157/2004, d'11 de maig, per la qual es fixa un nou termini de presentació de sol·licituds per participar en el procés d'habilitació d'inspector de pesca i afers marítims.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE ARP/157/2004, d'11 de maig, per la qual es fixa un nou termini de presentació de sol·licituds per participar en el procés d'habilitació d'inspector de pesca i afers marítims.

L'article 3 de l'Ordre ARP/69/2004, de 17 de març, per la qual es regula el procés per obtenir l'habilitació d'inspector de pesca i afers marítims (DOGC núm. 4098, de 24.3.2004), fixa el termini de quinze dies comptat a partir de la publicació de l'esmentada Ordre al DOGC per presentar les sol·licituds per prendre part en el procés.

L'elevat nombre de sol·licituds a presentar i l'heterogeneïtat del personal que les ha de presentar fan necessari establir un nou termini de presentació de sol·licituds.

En conseqüència, en ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article únic

La sol·licitud de participació en el procés d'habilitació que estableix l'Ordre ARP/69/2004, de 17 de març, s'ha de presentar en el termini d'un mes a partir de la publicació al DOGC de la present Ordre, a la Direcció General de Pesca i Afers Marítims, amb el vistiplau del cap de la unitat on estan adscrits, el qual certificarà el compliment dels requisits de participació i l'acreditació documental dels mèrits al·legats.

Les sol·licituds presentades dinsel termini que fixa l'article 3 de l'Ordre ARP/69/2004, de 17 de març, i fins a la publicació...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR