ORDRE PRE/236/2013, d'1 d'octubre, per la qual es fixen els preus públics que ha d'aplicar el Consell Català de l'Esport.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyOrdre

L’anterior Ordre VCP/440/2008, de 23 d’octubre, per la qual es fixen els preus públics que ha d’aplicar el Consell Català de l'Esport, va ser fruit de l’actualització i de la contínua evolució de la regulació dels preus públics que ha d‘aplicar el Consell Català de l’Esport a partir de les anteriors regulacions dels preus públics d’aquest Organisme, que han anat recollint la realitat canviant del món de l’esport, les noves normatives a aplicar als serveis que ofereix i les modificacions de l’estructura de l’Administració esportiva, dintre del marc de la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, l’últim text refós de la qual va ser aprovat pel Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny.

Aquesta nova Ordre aplica l’increment corresponent de l’IPC a molts dels preus públics existents en l’anterior disposició. Tanmateix, també suprimeix determinats preus públics; adapta alguns conceptes i preus públics a la realitat; fixa algun nou preu i modifica l’article 2 i 3 per precisar-ne la redacció i, ajustar-la a la seva aplicació i normativa vigent. Així, totes aquestes modificacions justifiquen l’aprovació d’una nova ordre que deroga l’anterior.

Atesa la proposta del Consell Català de l’Esport i vistos els informes favorables de la Intervenció Delegada i de l’Assessoria Jurídica del Departament d’Economia i Finances;

D’acord amb el que estableix l’article 1.3-2 del Text refós de la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny,

Ordeno:

Article 1

Fixació de preus

Es fixen els preus públics que ha d’aplicar el Consell Català de l’Esport, d’acord amb els imports que es determinen als annexos d’aquesta Ordre.

Article 2

Exempcions

2.1 Queden exemptes de l’abonament dels preus establerts en aquesta Ordre les activitats gestionades directament pels serveis de l’Administració de la Generalitat de Catalunya.

2.2 Queden exemptes de l'abonament dels preus que preveuen l'annex 1 (excepte els punts 6, 7 i 8) i el punt 1 de l'annex 2 d'aquesta Ordre, les persones integrades a l'etapa de tecnificació esportiva del Programa d'alt rendiment esportiu de Catalunya, becades a les residències esportives Joaquim Blume i Màrius Torres i les persones integrades a la llista d'esportistes d'alt nivell publicada al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya en el moment de la prestació del servei.

2.3 Queden exemptes de l'abonament dels preus previstos en l'annex 3 d'aquesta Ordre, les persones integrades a l'etapa de tecnificació esportiva del Programa d'alt rendiment de Catalunya.

2.4 Queden exemptes de l’abonament dels preus previstos en els annexos 2, 4, 6 i 7, les persones amb disminució legalment reconeguda, i dels annexos 2, 6 i 7 les entitats esportives que les representin o agrupin i el voluntariat en l’exercici de la funció d’acompanyant.

2.5 Queden exemptes de l’abonament dels preus fixats en el punt 2 de l’annex 2 i els annexos 3, 4 i 5, les persones membres de família nombrosa classificada en la categoria especial i les de famílies monoparentals equiparades en aquesta categoria especial.

Article 3

Bonificacions

3.1 En el supòsit d’activitats esportives relacionades amb els programes esportius del Consell Català de l’Esport, i sempre que comptin amb el seu informe favorable, s’aplica una bonificació del 50% dels imports previstos en els annexos 1 (excepte el punt 7), 2, 3, 6 i 7 d’aquesta Ordre a les entitats esportives catalanes degudament registrades al Consell Català de l’Esport.

3.2 S’aplica una bonificació del 50% dels imports previstos a l’annex 6 a les federacions esportives catalanes ubicades al mateix edifici de la Casa de l’esport.

3.3 S’aplica una bonificació del 50%, de la quantitat prevista al punt 2 de l’annex 1, al personal a l’Administració esportiva de la Generalitat de Catalunya.

3.4 S’aplica una bonificació del 50% dels imports...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR