ORDRE PRE/249/2013, de 16 d'octubre, per la qual es fixen els preus públics d'utilització de les instal·lacions i dels serveis de l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyOrdre

Aquesta Ordre, arran de l’increment de preus al consum, té com a finalitat actualitzar els preus públics d’ utilització de les instal·lacions dels centres de Barcelona i Lleida de l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (en endavant, INEFC) i dels diversos serveis complementaris a l’ús de les instal·lacions que pot oferir l’Institut, i que van ser fixats per l’Ordre PRE/382/2005, de 12 de setembre (DOGC núm. 4472, de 19.9.2005), i modificats per l’Ordre VCP/242/2007, de 27 de juny (DOGC núm. 4925, de 13.7.2007), les quals deroga.

La configuració de l’INEFC com a organisme autònom implica que les contraprestacions pels serveis que aquest presta es regeixen pel Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny, pel qual s’aprova el text refós de la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya.

Les instal·lacions de l’INEFC estan destinades a donar els servei de docència i d’investigació que l’organisme té encomanat, incloent-hi la pràctica esportiva. No obstant això, durant el temps que les instal·lacions no són necessàries per a la prestació de l’esmentat servei, es poden dedicar a cobrir necessitats tan esportives com acadèmiques o socials d’altres entitats o persones físiques o jurídiques.

Atès que l’INEFC és adscrit al Departament de la Presidència pel Decret 118/2013, de 26 de febrer, de reestructuració del Departament de la Presidència (DOGC núm. 6325, de 28.2.2013);

Atesa la proposta de l’INEFC i vistos els informes favorables de la Intervenció Delegada i de l’Assessoria Jurídica del Departament d’Economia i Coneixement;

D’acord amb el que estableix l’article 1.3-2 del Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny;

Per tot això,

Ordeno:

Article 1

Fixació de preus

Es fixen els preus públics que ha d’aplicar l’INEFC, d’acord amb els imports en euros que es determinen en els tres annexos d’aquesta Ordre.

Article 2

Fiscalitat i comptabilització horària

A les utilitzacions que siguin susceptibles de generar IVA, aquest s’aplicarà als preus públics fixats en aquesta Ordre d’acord amb la normativa de l‘impost esmentat que estigui vigent en el moment que s’utilitzin les instal·lacions o es prestin els serveis.

Les fraccions horàries d’utilització d’instal·lacions es facturaran en tot cas amb l’import corresponent a una hora.

Article 3

Preus d’ús de les instal·lacions i els serveis

La utilització de les instal·lacions autoritzades, de dilluns a divendres no festius a Barcelona o Lleida, segons correspongui, de 8.00h. a 22.00 h, inclou la prestació dels serveis de llum, personal d’instal·lacions i neteja ordinària.

Els preus d’ús de les instal·lacions i dels serveis seran els indicats en els annexos d’aquesta Ordre.

S’aplicaran els preus relacionats en la columna A1 dels annexos 1 i 2 quan l’ús per al quals se sol·licita la instal·lació coincideixi amb l’ús per al qual es va crear l’espai sol·licitat, això són usos docents i/o esportius, segons el cas.

Quan l’ús per al qual se sol·licita la instal·lació no coincideixi amb l’ús docent i/o esportiu per al qual es va crear l’espai sol·licitat, s’aplicaran els preus relacionats a la columna A2 dels annexos 1 i 2.

Correspon a l’INEFC determinar la naturalesa de l’ús per al qual se sol·licita l’espai.

Article 4

Exempcions per l’ús de la instal·lació

Resten exemptes de l’abonament dels preus públics establerts en els annexos 1 i 2 d’aquesta Ordre les següents utilitzacions de les instal·lacions, sempre que sigui dins l’horari autoritzat:

  1. Les de l’alumnat matriculat en qualsevol curs d’estudis oficials dels centres de Barcelona i de Lleida per a usos relacionats amb la docència o la recerca i que compleixin la normativa d’us de la instal·lació. L’ús d’instal·lacions en el marc dels serveis acadèmics que presta l’INEFC no està subjecte a l’abonament dels preus públics que s’estableixen en aquesta Ordre.

  2. Les realitzades amb finalitats científiques per entitats amb les quals l’INEFC hagi subscrit un conveni en què es reconegui expressament aquesta exempció.

Article 5

Bonificacions per l’ús de la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR