ORDRE INT/307/2002, de 14 d'agost, per la qual es fixen els preus públics dels cursos de l'Escola de Policia de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
Emisore. a. de Jocs i Apostes de la Generalitat
Rango de LeyOrdre

ORDRE

INT/307/2002, de 14 d'agost, per la qual es fixen els preus públics dels cursos de l'Escola de Policia de Catalunya.

Els preus públics que actualment aplica l'Escola de Policia de Catalunya són els que estableix el Decret 375/1996, de 2 de desembre, pel qual es fixen els preus públics per a la prestació de serveis docents i d'allotjament de l'Escola de Policia de Catalunya.

El temps transcorregut des de l'aprovació de l'esmentat Decret, com també la conveniència de donar publicitat a la conversió a euros dels imports dels cursos, fan necessari actualitzar aquests preus. També es considera convenient separar en dues disposicions independents els preus dels cursos i els preus del servei d'allotjament de l'Escola de Policia de Catalunya.

Els nous imports fixats per la present disposició, que tenen la consideració de preus públics, afecten els cursos de formació continuada que organitza l'Escola de Policia de Catalunya. Els nous preus inclouen l'increment dels costos d'aquestes activitats formatives.

D'acord amb l'article 8.i) de la Llei 27/1985, de 27 de desembre, de l'Escola de Policia de Catalunya, el Consell de Direcció ha aprovat la proposta d'actualització dels preus públics dels cursos de l'Escola.

Atès tot el que s'ha exposat, vista la proposta de l'Escola de Policia de Catalunya i l'informe favorable de la Intervenció Delegada, i d'acord amb el que estableix l'article 23 de la Llei 15/1997, de 24 de desembre, de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya,

Ordeno:

Article 1

Preus

Aprovar els preus públics d'inscripció als cursos de formació continuada de l'Escola de Policia de Catalunya, d'acord amb els imports que s'estableixen a l'annex.

Article 2

Exempcions

Queden exempts de l'abonament dels preus que preveu l'annex d'aquesta Ordre:

  1. Els membres dels cossos policials que depenen del Departament d'Interior.

  2. Els participants en els cursos relacionats amb la formació metodològica del professorat de l'Escola.

Article 3

Forma de pagament

El cobrament dels preus públics esmentats es farà per un dels mitjans de pagament següents:

  1. Ingrés en efectiu al compte restringit d'ingressos de l'Escola de Policia de Catalunya.

  2. Transferència bancària o de caixa d'estalvis al compte restringit d'ingressos de l'Escola de Policia de Catalunya.

  3. Xec o taló de compte corrent conformat o certificat per entitat bancària o caixa d'estalvis.

Article 4

Acreditació

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR