ORDRE PRE/382/2005, de 12 de setembre, per la qual es fixen els preus públics d'utilització de les instal·lacions i els serveis de l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Indústria, Comerç i Turisme
Rango de LeyOrdre

ORDRE

PRE/382/2005, de 12 de setembre, per la qual es fixen els preus públics d'utilització de les instal·lacions i els serveis de l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya.

Aquesta Ordre té com a finalitat actualitzar els preus públics per la utilització de les instal·lacions dels centres de Barcelona i Lleida de l'INEFC, fixats per l'Ordre de 29 de gener de 1997 (DOGC núm. 2331, de 14.2.1997), a la qual deroga. També, a banda de l'actualització dels preus públics de les instal·lacions, es fa necessari, atesa l'experiència adquirida des de l'entrada en vigor de la referida Ordre i de les necessitats que ens han posat de manifest els usuaris de les mateixes, establir uns preus per a diversos serveis complementaris a l'ús de les instal·lacions que pot oferir l'INEFC.

Els esmentats preus públics van ser objecte d'adaptació a l'euro mitjançant la Resolució CLT/53/2002, de 2 de gener, per la qual es donava publicitat a la conversió a euros dels imports de les sancions, taxes, preus públics i altres quantitats corresponents als procediments tramitats pel Departament de Cultura.

La configuració de l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya com a organisme autònom implica que les contraprestacions pels serveis que presta l'INEFC es regeixen per la Llei 15/1997, de 24 de desembre, de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya.

Les instal·lacions de l'INEFC estan destinades a prestar el servei de docència i investigació que l'organisme té encomanat. No obstant això, durant el temps en què les instal·lacions no són necessàries per a la prestació de l'esmentat servei, es poden dedicar a cobrir necessitats tant esportives com acadèmiques o socials d'altres entitats o persones físiques o jurídiques.

Atesa la proposta de l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya i vistos els informes favorables de la Intervenció Delegada i de l'Assessoria Jurídica del Departament d'Economia i Finances;

D'acord amb el que estableix l'article 23 de la Llei 15/1997, de 24 de desembre, de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya;

Per tot això,

Ordeno:

Article 1

Fixació de preus

Es fixen els preus públics que ha d'aplicar l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya, d'acord amb els imports que es determinen en els annexos d'aquesta Ordre.

Article 2

Fiscalitat i contabilització horària

Els preus públics fixats en aquesta Ordre corresponents a utilitzacions que són susceptibles de produir IVA ja el porten inclòs i serà facturat en cada cas que correspongui d'acord amb la normativa de l'esmenat impost que estigui vigent en el moment que s'utilitzin les instal·lacions o es prestin els serveis.

Les fraccions horàries d'utilització d'instal·lacions o serveis es facturaran en tot cas amb l'import corresponent a una hora.

Article 3

Preus de les instal·lacions i els serveis

La utilització de les instal·lacions autoritzades, de dilluns a divendres no festius, de 8.00 h a 22.00 h inclou la prestació dels serveis de llum i neteja ordinària. Fora d'aquest supòsit s'han de satisfer les despeses addicionals de personal de serveis d'acord amb les instal·lacions sol·licitades.

Els preus de les instal·lacions i dels serveis seran els indicats en els annexos d'aquesta Ordre.

S'aplicaran els preus relacionats en la columna A1 quan l'ús per al que se sol·licita la instal·lació o el servei coincideixi amb l'ús normal per al qual es va crear l'espai o el servei sol·licitat.

En el cas que l'ús per al que se sol·licita la instal·lació o el servei no coincideixi amb l'ús normal per al que es va crear l'espai o el servei sol·licitat, s'aplicaran els preus relacionats a la columna A2.

Correspon a l'INEFC la facultat de determinar la inclusió d'un determinat ús i/o usuari en les categories anteriorment definides.

Article 4

Exempcions per l'ús de la instal·lació o servei.

Resten exemptes de l'abonament dels preus públics que estableix aquesta Ordre les utilitzacions de les instal·lacions de l'INEFC, sempre que sigui dins l'horari autoritzat, següents:

  1. Les...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR