ORDRE ECF/70/2007, de 15 de març, per la qual es fixen les regles sobre règim de dietes de les caixes d'estalvis

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

ECF/70/2007, de 15 de marÁ, per la qual es fixen les regles sobre rËgim de dietes de les caixes d'estalvis.

La Llei 14/2006, de 27 de juliol, de modificaciÛ del Text refÛs de les lleis 15/1985, d'1 de juliol, 6/1989, de 25 de maig, i 13/1993, de 25 de novembre, de caixes d'estalvis de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 1/1994, de 6 d'abril, ha suposat la modificaciÛ d'alguns aspectes de la regulaciÛ d'aquestes entitats que estaven desenvolupats reglament‡riament a les Normes reguladores aprovades pel Decret 190/1989, d'1 d'agost.

Entre els preceptes modificats, hi ha l'article 15 de l'esmentat Text refÛs que contenia les previsions sobre fixaciÛ de dietes dels c‡rrecs de les entitats. Aquest article disposa actualment que les entitats han de fixar les dietes per assistËncia i desplaÁament d'acord amb les regles que estableixi el protectorat. Conseq¸entment, per tal de desplegar aquest article, cal fixar aquestes regles mitjanÁant una ordre del Departament d'Economia i Finances.

En ˙s de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Les dietes per assistËncia i desplaÁament que poden percebre els c‡rrecs de membre de l'assemblea general, del consell d'administraciÛ i de la comissiÛ de control de les caixes d'estalvis s'han d'establir tenint en compte els criteris seg¸ents:

  1. †Les dietes per assistËncia es poden meritar per la participaciÛ en sessions i actes, propis dels diversos Úrgans previstos per la normativa.

  2. †No obstant el criteri anterior, el president o presidenta del consell d'administraciÛ no ha de percebre altres dietes per assistËncia que les meritades per la seva participaciÛ en sessions dels Úrgans dels quals formi part.

  3. †En la fixaciÛ dels imports de les dietes s'han de ponderar equilibradament el car‡cter social de les caixes, la dimensiÛ de l'entitat, la gratuÔtat dels c‡rrecs i la disponibilitat necess‡ria per exercir adequadament les seves funcions.

  4. †L'entitat pot establir dietes d'import diferenciat per a cada Úrgan. Alhora, es pot establir un increment en relaciÛ amb la dieta dels altres membres per a les persones que presideixin les sessions, llevat del president o presidenta del consell que estatut‡riament tingui car‡cter retribuÔt.

  5. †Les dietes per desplaÁament es poden meritar per desplaÁaments dels membres dels Úrgans de govern motivats per assistir a actes propis dels diversos Úrgans fora de la seva poblaciÛ de residËncia, o per...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR