ORDRE ARP/318/2003, d'11 de juliol, per la qual es modifica l'Ordre ARP/278/2002, de 19 de juliol, que aprova les bases dels ajuts per a les actuacions adreçades al foment de la millora de la qualitat de la llet, i es convoquen els corresponents a l'any 2003.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

ARP/318/2003, d'11 de juliol, per la qual es modifica l'Ordre ARP/278/2002, de 19 de juliol, que aprova les bases dels ajuts per a les actuacions adreçades al foment de la millora de la qualitat de la llet, i es convoquen els corresponents a l'any 2003.

El Reial decret 460/2002, de 24 de maig, estableix els ajuts a distribuir entre les comunitats autònomes per al finançament d'accions d'assessorament per a la millora de la qualitat de la llet produïda i recollida a les explotacions, amb càrrec als pressupostos generals de l'Estat, la resolució dels quals és competència de cada comunitat autònoma. En concret, correspon al Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca resoldre les sol·licituds presentades en l'àmbit territorial de Catalunya.

D'acord amb el que disposa l'esmentat Reial decret, aquests ajuts es finançaran amb càrrec als pressupostos generals de l'Estat i, per resolució del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, es concediran o denegaran les sol·licituds presentades en l'àmbit territorial de Catalunya. Enguany, la línia d'ajuts per a les actuacions adreçades al foment de la millora de la qualitat de la llet ha estat dotada pressupostàriament en la conferència sectorial de data 7 de maig de 2003.

Per això cal continuar potenciant els programes de millora de la qualitat de la llet i la seva implantació en l'àmbit territorial de Catalunya, mitjançant la convocatòria dels ajuts corresponents a l'any 2003 d'acord amb les bases publicades a l'Ordre ARP/278/2002, de 19 de juliol (DOGC núm. 3688, de 30.7.2002).

D'altra banda, cal modificar les bases reguladores que estableix aquesta Ordre per tal d'adaptar-les al règim vigent del silenci administratiu en matèria d'ajuts i subvencions.

En conseqüència, en ús de les competències que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Modificar l'apartat 10.2 de les bases reguladores establertes a l'Ordre ARP/278/2002, de 19 de juliol, el qual queda redactat de la manera següent:

"10.2 El termini màxim per emetre la resolució i notificar-la per escrit al sol·licitant serà el que determina la convocatòria.

En cas de manca de resolució expressa i notificació en el termini establert, la sol·licitud s'entén desestimada. Contra la resolució es pot interposar recurs d'alçada davant el conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca.

Article 2

Convocar els ajuts destinats a fomentar la millora de la qualitat de la llet recollida a les...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR