ORDRE MAB/175/2002, de 9 de maig, per la qual s'aproven les bases reguladores dels ajuts per fomentar la protecció dels animals de companyia i es convoquen els corresponents a l'any 2002 (codi de la convocatòria 04.04.02).

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació
Rango de LeyOrdre

ORDRE

MAB/175/2002, de 9 de maig, per la qual s'aproven les bases reguladores dels ajuts per fomentar la protecció dels animals de companyia i es convoquen els corresponents a l'any 2002 (codi de la convocatòria 04.04.02).

En els darrers anys, els animals en general i els de companyia en particular han esdevingut un element important en la nostra societat i són presents en un nombre molt significatiu de llars de Catalunya.

Malauradament, molts animals, sobretot gossos i gats, que són abandonats cada any pels seus propietaris pateixen la majoria de vegades necessitats, maltractaments o accidents, i també poden provocar danys a les persones, a les coses o al medi ambient.

Les entitats de protecció i defensa dels animals, sense ànim de lucre, porten a terme una tasca molt important en la recollida i el foment de les adopcions d'animals i paral·lelament fan actuacions de sensibilització de la població envers la problemàtica existent en aquesta matèria.

Valorada la funció social i educativa de les activitats que duen a terme les entitats de protecció i defensa dels animals, es considera necessari mantenir i fomentar les actuacions dutes a terme per aquestes entitats.

Atès el que disposen el capítol IX del Decret legislatiu 9/1994, de 13 de juliol, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, i la Llei 20/2001, de 28 desembre, de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2002, i fent ús de les atribucions que em confereix la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya,

Ordeno:

Article 1

Aprovar les bases reguladores dels ajuts destinats a fomentar la protecció dels animals i obrir la convocatòria per a l'any 2002 que es regiran per les bases que es publiquen a continuació.

Article 2

El termini de presentació de sol·licituds és d'un mes, comptat a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta Ordre al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Article 3

3.1 Els ajuts que estableix aquesta Ordre corresponents als apartats a) i b) del punt 1 de l'annex són a càrrec de la partida 22.04.D/780220000/4422 amb una quantia màxima inicial de 96.162 euros i els corresponents als apartats c), d) i e) del punt 1 de l'annex són a càrrec de la partida 22.04.D/480220100/4422 amb una quantia màxima inicial de 150.253 euros dels pressupostos del Departament de Medi Ambient.

3.2 Els crèdits inicials disponibles indicats en l'apartat anterior es poden modificar, amb subjecció a la normativa vigent.

Article 4

Les sol·licituds es tramitaran, resoldran i notificaran d'acord amb el que preveu la base número 6.

Disposició final

Aquesta Ordre entra en vigor l'endemà de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 9 de maig de 2002

Ramon Espadaler i Parcerisas

Conseller de Medi Ambient

Annex

Bases

-1 Objecte dels ajuts

Per tal de fomentar la protecció dels animals de companyia, els ajuts tenen com a objecte finançar les actuacions següents:

  1. Inversió en material inventariable i infraestructures.

  2. Millores i despeses generals de manteniment i conservació d'infraestructures.

  3. Despeses generals pel manteniment dels animals.

  4. Instauració i seguiment d'un programa sanitari i de profilaxi.

  5. ...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR