DECRET 220/2007, de 2 d'octubre, de creació del centre públic de formació de persones adultes Sant Ramon, de l'Hospitalet de Llobregat.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyDecret

DECRET

220/2007, de 2 d'octubre, de creació del centre públic de formació de persones adultes Sant Ramon, de l'Hospitalet de Llobregat.

L'educació permanent té com a objectiu oferir a totes les persones la possibilitat de formar-se al llarg de tota la vida, amb la finalitat d'adquirir, actualitzar, completar i ampliar les seves capacitats i coneixements per al seu desenvolupament personal i professional.

La previsió de la demanda de formació en aquest àmbit aconsella la creació d'un centre de formació de persones adultes a l'Hospitalet de Llobregat.

Per això, d'acord amb l'article 17 de la Llei orgànica 8/1985, de 3 de juliol, reguladora del dret a l'educació, i atès el que estableix el Decret 72/1994, de 6 d'abril, pel qual es regulen els centres de formació de persones adultes, a proposta del conseller d'Educació, i d'acord amb la deliberació prèvia del Govern.

Decreto:

Article 1

Es crea el centre de formació de persones adultes Sant Ramon del municipi de l'Hospitalet de Llobregat, per transformació de l'aula que s'indica a l'annex.

Article 2

2.1 Aquest centre, que adequarà la seva activitat docent a partir del curs acadèmic 2007-2008, desenvoluparà els ensenyaments inicials i bàsics, la formació instrumental bàsica en totes les seves modalitats per a persones adultes i els ensenyaments de les competències per a la societat de la informació. També incorporarà la perspectiva de gènere a les activitats educatives i formatives.

2.2 El centre funcionarà amb una organització flexible d'acord amb les necessitats educatives i formatives de la zona on està ubicat i incorporarà la metodologia d'autoformació.

Article 3

El centre s'inscriurà al Registre de centres.

Disposició final

S'autoritza el conseller d'Educació a executar i desenvolupar aquest Decret.

Barcelona, 2 d'octubre de 2007

José Montilla i Aguilera

President de la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR