ORDRE de 21 de novembre de 1983, per la qual dóna publicitat al Conveni formalitzat entre el Departament de Cultura i l'Ajuntament de Lloret de Mar, pel qual s'integra a la Xarxa de Museus Comarcals el Museu Municipal de Lloret de Mar.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Cultura
Rango de LeyOrdre

Amb data 2 de novembre de 1983 va tenir lloc a Lloret de Mar la signatura del conveni de col·laboració entre el Departament de Cultura i l'Ajuntament de Lloret de Mar, a l'article 7 del qual s'acordava el requisit de publicar l'esmentat conveni al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, per a la seva entrada en vigor.

Per tant, d'acord amb l'article 6.a) del Decret de 18 de setembre de 1978, sobre organització i competències dels òrgans dels Departaments, i l'article 23 del Reglament de Règim Interior de la Generalitat de Catalunya, de 18 de març de 1978,

Ordeno:

Article únic

- Donar publicitat al conveni de

col·laboració entre el Departament de Cultura i l'Ajuntament de Lloret de Mar, per a la gestió del Museu Municipal de Lloret de Mar, signat el dia 2 de novembre d'enguany, que acompanya com a annex la present Ordre.

Barcelona, 21 de novembre de 1983.

Max Cahner Conseller de cultura

Annex

Conveni d'integració del Museu Municipal de Lloret de Mar a la Xarxa de Museus Comarcals

A la vila de Lloret de Mar, el 2 de novembre de 1983,

Reunits:

L'Honorable Conseller de Cultura, senyor Max Cahner i García, i Il·lm. senyro Joan Sala i Montero, Alcalde-President de l'Il·lm. Ajuntament de Lloret de Mar.

Actuen:

El primer en nom i representació del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, i el segon en nom i representació de l'Ajuntament de Lloret de Mar, expressament autoritzat pel Ple del dia 23 de febrer de 1983.

Manifesten:

  1. Que el Patrimoni Museístic de Lloret de Mar ha estat gestionat i administrat fins ara per l'Il·lm. Ajuntament d'aquesta localitat.

  2. Que partint de la situació actual, i per donar el rendiment que cal al Patrimoni Museístic de Catalunya, el Departament de Cutlrua de la Generalitat ha organitzat la Xarxa de Museus Comarcals de Catalunya.

  3. Que per dur endavant la perfecta coordinació i organització del Museu amb els altres centres museístics de la comarca i amb el Museu Comarcal, signen el present conveni, com a mostra de llur bona disposició per donar rendiment al patrimoni comú, sense que això impliqui la pèrdua de la propietat dels fons, i s'atenen als següents

Pactes

Primer.

- El Museu de Llroet de Mar, patrocinat per l'Ajuntament d'aquesta localitat s'integrarà a la Xarxa Comarcal promoguda pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Segon.

- L'Ajuntament de Lloret de Mar constituirà una Fundació Pública Municipal que es denominarà "Museu Municipal de Lloret de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR