DECRET 143/2013, de 19 de març, de modificació del Decret 108/2012, de 2 d'octubre, d'organització, estructura i funcionament de l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyDecret

L’article 3 de la Llei 5/1986, de 17 d’abril, de creació de l’entitat autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat estableix com a òrgans rectors de l’entitat el Consell d’Administració i el conseller delegat o consellera delegada, i preveu que el Consell d’Administració estigui format pel president o presidenta, que és el secretari o secretària general del departament competent en matèria de joc, pel conseller delegat o consellera delegada, per cinc vocals, com a màxim, designats pel Govern i pel secretari o secretària, designat pel mateix Consell d’Administració. En tot cas, hi han de ser representats els departaments d’Economia i Coneixement i de Benestar Social i Família.

El Decret 108/2012, de 2 d’octubre, d’organització, estructura i funcionament de l’Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat determina, en l’article 4, la composició actual del Consell d’Administració, i estableix, en l’article 4.2.c), els cinc vocals que integren el Consell.

El Decret 25/2013, de 8 de gener, de reestructuració del Departament d’Economia i Coneixement, determina l’estructura del Departament i crea una nova secretaria, la Secretaria d’Hisenda, a la qual s’adscriu l’Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat de Catalunya. Vist això, s’ha posat de manifest la necessitat de modificar la composició dels membres que integren el Consell d’Administració de l’Entitat per fer-la més adequada a la nova estructura.

Per tot això, a proposta del conseller d’Economia i Coneixement, i d’acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Es modifica l’article 4.2.c del Decret 108/2012, d’organització, estructura i funcionament de l’Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat, que queda redactat de la manera següent:

“c) Cinc vocals, que són:

“La persona titular de la Secretaria General del departament competent en matèria de benestar social.

“La persona titular de l’Assessoria Jurídica del departament competent en matèria de joc.

“La persona titular de la unitat directiva amb competència en turisme.

“Dues persones vinculades a la direcció general...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR