DECRET 137/1990, de 14 de maig, pel qual s'estableix l'organització i el funcionament del Registre d'empreses familiars agràries.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyDecret

NOTA. En aquest text s'han introduït les modificacions que estableix el Decret 187/1994.

Atès el que estableix l'article 14.2 de la Llei 9/1985, de 24 de maig, de modernització de l'empresa familiar agrària;

Vist que per al seu compliment i amb la finalitat d'establir l'organització i el funcionament del Registre d'empreses familiars agràries es va promulgar el Decret 281/1985, de 17 d'octubre;

Vista l'experiència assolida d'ençà la seva publicació i considerada la necessitat d'adequar els seus preceptes per tal d'aconseguir una gestió més racionalitzada d'acord amb les normes d'economia, celeritat i eficàcia establertes per la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya;

A proposta del conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article 1

El Registre d'empreses familiars agràries, establert per la Llei 9/1985, de 24 de maig, de modernització de l'empresa familiar agrària, dependrà de la Direcció General de Promoció i Desenvolupament del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, i estarà a càrrec de l'òrgan que aquesta designi.

Article 2

2.1 El Registre tindrà com a finalitat la inscripció de les empreses familiars agràries definides d'acord amb el que estableix la Llei 9/1985. 2.2 En el Registre s'inscriuran:

  1. El nom i cognoms del titular o cotitulars de l'empresa, el número del DNI i l'adreça.

  2. Les dades de la base territorial de l'explotació o explotacions: La situació, la superfície, les dades registrals, o, si escau, les cadastrals, i el règim de tinença o títol que atribueixi el gaudi respecte de cadascun dels titulars, esmentant el nom i cognoms del propietari. El tipus de conreu o explotació.

  3. Les dades de les construccions i instal·lacions de l'explotació o explotacions: El tipus, la superfície, el règim de tinença i les dades registrals o cadastrals de la base territorial on estiguin ubicades.

  4. En cas d'existir acord de col·laboració, el nom i cognoms del col·laborador, el grau de parentiu amb el titular, el número del DNI i l'adreça.

Article 3

El Registre d'empreses familiars agràries és únic i s'organitza amb els instruments següents:

  1. Un llibre d'inscripcions, en el qual s'inscriuran els assentaments que preveu l'article anterior.

  2. Un arxiu en el qual es dipositaran...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR