RESOLUCIÓ JUS/61/2006, de 12 de gener, de delegació de funcions del secretari general de Justícia en diferents òrgans del Departament en matèria de gestió econòmica i de contractació administrativa.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

JUS/61/2006, de 12 de gener, de delegació de funcions del secretari general de Justícia en diferents òrgans del Departament en matèria de gestió econòmica i de contractació administrativa.

El Decret 296/2003 de 20 de desembre, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competència dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, estableix la nova estructura administrativa de la Generalitat de Catalunya identificant la relació de departaments, entre els quals es troba el de Justícia.

El Decret 68/2004, de 20 de gener, d'estructuració i de reestructuració de diversos departaments de l'administració de la Generalitat de Catalunya, determina al títol 3 l'estructura del Departament de Justícia.

El Decret 425/2004, de 9 de novembre, de reestructuració parcial del Departament de Justícia, estableix la creació de la Direcció General de Recursos i Règim Penitenciari.

El Decret 176/2005, de 30 d'agost, de reestructuració parcial de la Secretaria General del Departament de Justícia, disposa la creació de la Direcció General de Gestió d'Infraestructures.

El Decret 272/2005, de 27 de desembre, d'organització territorial del Departament de Justícia, estableix la creació per a l'àmbit de Barcelona de les gerències territorials de Barcelona Ciutat, Ciutat de la Justícia i l'Hospitalet de Llobregat, Barcelona Nord i Barcelona Sud.

Vista la necessitat de delegar determinades funcions en matèria de contractació i de gestió econòmica i comptable, per tal d'aconseguir una major agilitat, eficàcia i eficiència en la gestió dels recursos econòmics i en l'execució del pressupost del Departament de Justícia;

Per tot això, d'acord amb el que estableixen els articles 13 i 38 de la Llei 13/1989, de 4 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'administració de la Generalitat de Catalunya, l'article 11 del Decret 96/2001, de 20 de març, sobre organització i competències per a la contractació dels subministraments i dels seus serveis complementaris, relacionats o derivats dins l'Administració de la Generalitat de Catalunya i altres organismes públics, l'article 22 de la Llei 25/1998, de 31 de desembre, de mesures administratives, fiscals i d'adaptació a l'euro, i d'acord amb l'autorització del conseller de Justícia,

Resolc:

Article 1

Delegar en les persones titulars de la Secretaria de Serveis Penitenciaris, Rehabilitació i Justícia Juvenil, de la Direcció General de Recursos i Règim Penitenciari, de la Direcció General de Justícia Juvenil, de la Direcció General de Relacions amb l'Administració de Justícia, de la Direcció General de Dret i d'Entitats Jurídiques l'exercici de les funcions següents:

  1. La facultat d'autoritzar despeses i de signar els documents comptables que continguin les fases d'autorització i disposició de despeses corresponents a les seves respectives unitats directives, d'acord amb les normes per a l'execució del pressupost, d'un import inferior a 30.050,61 euros.

  2. Les facultats corresponents a la persona titular de la Secretaria General com a òrgan de contractació en matèria de contractes menors corresponents a cada unitat directiva.

  3. Les facultats corresponents a la persona titular de la Secretaria General com a òrgan de contractació en matèria de subministraments i serveis de referència d'un import de licitació inferior a 30.050,61 euros, corresponents a les seves unitats directives.

  4. Les facultats relatives a l'autorització prèvia i a la conformitat de les indemnitzacions per...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR