DECRET 4/1987, de 20 de gener, d'ampliació i modificació de la Comissió de Benestar Social de la Generalitat de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

Per acord del Consell Executiu de dates 16, 24 i 28 de març de 1983, es va crear la Comissió de Benestar Social, amb la finalitat, entre altres, de garantir el màxim abast en la prestació dels serveis de benestar social existents i la seva millor utilització pels sectors de la població que més puguin necessitar-los.

Així mateix, la Llei 26/1985, de 17 de desembre, de Serveis Socials, al seu article 13, estableix que la Generalitat i els ens locals han de promoure la sensibilització i la informació de la societat envers el reconeixement dels drets que aquesta Llei atorga a tots els ciutadans, i també la participació i la solidaritat en la seva realització.

Per aquest motiu, i recollint l'experiència assolida per la Comissió de Benestar Social, es fa aconsellable la seva ampliació i modificació per tal que pugui assumir un major nombre de funcions i al mateix temps sigui més operativa en la realització de les actuacions que la citada Llei assenyala.

En virtut d'això, a proposta del President i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article 1

S'amplien les funcions de la Comissió de Benestar Social de la Generalitat de Catalunya i se'n modifica la composició.

Article 2

La Comissió tindrà com a objectiu promoure la millor utilització dels serveis de benestar social per part dels sectors de població més necessitats i garantir la màxima extensió en la seva prestació que consistirà en l'exercici de les funcions següents:

  1. Estudiar la demanda de la societat en l'àmbit dels serveis de benestar social, i especialment dels sectors de la població més necessitats.

  2. Promoure la utilització dels serveis de benestar social entre aquells sectors de població que presenten majors necessitats objectives i menors nivells d'informació.

  3. Realitzar accions que tendeixin a garantir el màxim abast en la prestació dels serveis de benestar social existents i la seva millor utilització per qui pugui necessitar-los.

Article 3

La Comissió estarà formada per: Un president, que serà l'Honorable senyor Josep Mª Cullell i Nadal, Conseller d'Economia i Finances. Un Vice-President, que serà el...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR