DECRET 3/1990, de 9 de gener, de cessament i nomenament de vocals de la Junta de Govern de l'Institut Català de Finances.

SecciónCàrrecs i Personal
EmisorDepartament D'Economia i Finances
Rango de LeyDecret

AtËs el que disposa l'article 18 de la Llei 2/1985, de 14 de gener, de l'Institut Catal‡ de Finances, segons la redacciÛ efectuada per la disposiciÛ addicional 19 de la Llei 25/1987, de 29 de desembre;

A proposta del conseller d'Economia i Finances i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article 1

Cessen com a vocals de la Junta de Govern de l'Institut Catal‡ de Finances, per finiment del perÌode per al qual van ser designats, els senyors Ramon Boixareu i Areny, Josep M. Capdevila i MassÛ, LluÌs Figa i Faura, Jordi Planasdemunt i Gubert i Pere Puig i Bastard.

Article 2

2.1 Es reelegeixen com a vocals de la Junta de Govern de l'Institut Catal‡ de Finances els senyors Ramon Boixareu i Areny, Josep M. Capdevila i MassÛ, LluÌs Figa i Faura i Pere Puig i Bastard. 2.2 Es nomena vocal de la Junta de Govern de l'Institut Catal‡ de Finances el senyor Joaquim Muns i Albuixech.

DisposiciÛ final Aquest Decret entrar‡ en vigor l'endem‡ de la seva publicaciÛ al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 9 de gener de 1990

Jordi Pujol President de la Generalitat de Catalunya

Maci‡ Alavedra i Moner Conseller d'Economia i Finances

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR