DECRET 15/1992, de 20 de gener, de creació de col·legis públics d'educació general bàsica.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

La renovació permanent d'edificis escolars i la substitució d'aules habilitades, per tal de millorar la qualitat de l'ensenyament, obliga a la creació de centres nous de dimensions i condicions més racionals, de conformitat amb la planificació establerta en aquest respecte. Els centres nous resultants no generen augment de places escolars i es formen per fusió d'altres centres existents, els quals, en alguns casos, causen baixa simultàniament en el cens del registre especial de centres, i en altres casos redueixen la matrícula en els centres originals.

Amb aquesta finalitat i d'acord el que disposa l'article 17 de la Llei orgànica 8/1985, de 3 de juliol, de regulació del dret a l'educació.

A proposta del conseller d'Ensenyament i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Es creen els col·legis públics d'educació general bàsica que consten a l'annex del present Decret.

Article 2

S'autoritza el conseller d'Ensenyament perquè fixi, mitjançant una resolució, la data de començament de les activitats als col·legis públics esmentats i adopti les mesures necessàries per a l'execució del que disposa aquest Decret.

Barcelona, 20 de gener de 1992

Jordi Pujol President de la Generalitat de Catalunya

Josep Laporte i Salas Conseller d'Ensenyament

Annex

Delegació Territorial de Barcelona II (comarques)

Col·legi públic a Pineda de Mar, amb número de codi 08045033, per desdoblament del col·legi públic Antoni Doltra, situat al Mas Tibidabo-Can Xaubet, 08397 Pineda de Mar.

Col·legi públic...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR