ORDRE de 14 de gener de 1991, per la qual es creen les comissions de treball del Consell assessor de la Generalitat en matèria de comerç.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme
Rango de LeyOrdre

El Decret 178/1989, de 3 de juliol, va crear el Consell assessor de la Generalitat en matèria de comerç i el Decret 47/1990, de 20 de febrer, va ampliar-ne la composició.

Atès el que preveu l'article 6 del Decret 178/1989, cal crear ara les comissions de treball del Consell esmentat. Per això, a proposta del ple del Consell i en exercici de les atribucions que tinc legalment conferides,

Ordeno:

Article 1

Es creen les següents comissions de treball del Consell assessor de la Generalitat en matèria de comerç: Comissió legislativa. Comissió de formació i ajut a l'activitat comercial. Comissió d'urbanisme i d'establiments comercials.

Article 2

2.1 Les comissions seran integrades per membres del Consell. Cada membre podrà formar part d'una o més comissions. 2.2 El president del Consell o la persona en la qual delegui actuarà com a coordinador de les comissions de treball.

Article 3

3.1 Les comissions, a requeriment del conseller, tindran les funcions següents: Comissió legislativa: estudiar els projectes de disposicions generals en matèria de comerç que afectin el sector. Comissió de formació i ajut a l'activitat comercial: estudiar els plans de formació professional en matèria de comerç i els programes d'ajut i finançament a l'activitat comercial. Comissió d'urbanisme i d'establiments comercials: estudiar les disposicions generals en matèria d'urbanisme que afectin el sector de la distribució. 3.2 Les comissions, a més, coneixeran dels afers, els projectes i les propostes que en relació amb el sector els encomani el conseller de Comerç, Consum i Turisme.

Article 4

Seran d'aplicació les normes sobre el funcionament dels òrgans col·legiats que estableix el...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR