RESOLUCIÓ JUI/71/2003, de 15 de gener, de delegació de funcions de la consellera de Justícia i Interior en diversos òrgans del Departament.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Justícia i Interior
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ JUI/71/2003, de 15 de gener, de delegació de funcions de la consellera de Justícia i Interior en diversos òrgans del Departament.

El Decret 253/2002, de 4 de novembre, de creació i reorganització de diferents departaments, de modificació de les comissions de Govern i la seva composició i de determinació del nombre de departaments en què s'estructura l'Administració de la Generalitat, ha creat el Departament de Justícia i Interior, el qual assumeix totes les competències i les funcions atribuïdes fins a aquell moment al Departament de Justícia i al Departament d'Interior.

Mitjançant el Decret 284/2002, de 19 de novembre, d'estructuració i de reestructuració parcial de diversos departaments de l'Administració de la Generalitat, s'ha establert l'estructura i l'àmbit funcional del Departament de Justícia i Interior.

Atès que això comporta la necessitat de revisar les delegacions de funcions vigents i de fer-ne de noves per tal de mantenir l'operativitat en el funcionament ordinari dels seus òrgans;

Per tot el que s'ha exposat, d'acord amb el que estableixen els articles 12 i 37 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat,

Resolc:

Article 1

Delegar en el secretari general del Departament de Justícia i Interior l'exercici de les funcions següents:

  1. La facultat d'autoritzar despeses sense límit de quantia i les facultats corresponents a la consellera com a òrgan de contractació en matèria d'obres, serveis i altres contractes administratius i privats del Departament de Justícia i Interior.

  2. La signatura de convenis, a excepció dels protocol-laris o institucionals i dels que se subscriguin amb òrgans constitucionals o estatutaris, i sens perjudici de les facultats delegades en els secretaris sectorials i directors generals a l'article 2 d'aquesta Resolució.

  3. L'acord de compareixença en els procediments judicials que s'iniciïn contra el Departament de Justícia i Interior i/o contra els funcionaris adscrits, quan l'acció derivi de l'exercici de les seves funcions, sens perjudici de les facultats delegades en el secretari de Seguretat Pública a l'article 3 d'aquesta Resolució.

  4. L'autorització prèvia a la interposició d'accions per la via judicial per aplanar-se a les demandes i per desistir dels procediments judicials en curs, en els termes que preveu l'article...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR