DECRET 18/1990, de 23 de gener, de modificació del Decret 162/1989, d'11 de juliol, pel qual es modifica la Comissió Interdepartamental de Promoció de la Dona.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

Atès que mitjançant el Decret 162/1989, d'11 de juliol, es va modificar la Comissió Interdepartamental de Promoció de la Dona;

Atesa la necessitat en l'actualitat d'introduir determinades variacions en els acpectes organitzatius d'aquesta Comissió;

En conseqüència, d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article 1

L'article 3 del Decret 162/1989, d'11 de juliol, queda redactat de la manera següent: "La Comissió Interdepartamental de Promoció de la Dona està integrada per: "El president de la Generalitat, que podrà delegar la presidència de la Comissió en el vice-president d'aquesta. "El vice-president de la Comissió, designat pel Consell Executiu d'entre les persones que s'hagin significat per la seva tasca en favor de la igualtat i la promoció de la dona. "El director general d'Afers Interdepartamentals. "El director general de l'Esport, o la persona en qui aquest delegui. "El director general de la Joventut, o la persona en qui aquest delegui. "Un representant de cadascun dels departaments de Governació; Ensenyament; Cultura; Sanitat i Seguretat Social; Agricultura, Ramaderia i Pesca; Treball; Justícia; Indústria i Energia; Comerç, Consum i Turisme; i Benestar Social, amb nivell de secretari general o director general, designat pel conseller corresponent".

Article 2

L'article 5 del Decret 162/1989, d'11 de juliol, queda redactat de la manera següent: "Corresponen al vice-president les funcions qui li delegui el president de la Comissió".

Article 3

L'article 6 del Decret 162/1989, d'11 de juliol, queda redactat de la manera següent: "La Comissió Interdepartamental de Promoció de la Dona disposarà d'una Secretaria, unitat orgànica assimilada a subdirecció general. Seran funcions del titular de la Secretaria de la Comissió assistir a les reunions, aixecar les actes de la Comissió i totes aquelles funcions que li encomanin el president i el vice-president de la Comissió".

Disposicions finals

- 1 El president de la Generalitat dictarà les disposicions necessàries per al desplegament i l'execució del que estableix aquest Decret.

- 2 Queden derogats els articles 3 i 5 del Decret 162/1989, d'11 de juliol, i modificat parcialment l'article 6 del mateix Decret en tot el que s'oposi al present Decret.

- 3 Aquest Decret entrarà en vigor el mateix dia de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR