DECRET 3/2010, de 19 de gener, pel qual es modifica el Decret 464/2004, de 28 de desembre, pel qual es crea el premi Ramon Margalef d'Ecologia.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

DECRET

3/2010, de 19 de gener, pel qual es modifica el Decret 464/2004, de 28 de desembre, pel qual es crea el premi Ramon Margalef d'Ecologia.

El Decret 464/2004, de 28 de desembre, va crear el Premi Ramon Margalef d'Ecologia i Ciències Ambientals, amb l'objectiu de retre homenatge a un dels màxims exponents mundials de la ciència ecològica moderna i, en consonància amb aquesta finalitat, reconèixer una trajectòria científica o un descobriment rellevant que hagi contribuït al progrés del pensament científic o al desenvolupament d'instruments teòrics per a la bona gestió dels recursos naturals, del territori o del mar.

Amb posterioritat, mitjançant el Decret 63/2008, de 25 de març, es va modificar el Decret 464/2004, de 28 de desembre, pel qual es crea el premi Ramon Margalef d'Ecologia i Ciències Ambientals i, d'aquesta manera, el Premi es va consagrar específicament a l'ecologia, atesa l'existència d'altres premis que honoraven la recerca o el coneixement ambiental, tot suprimint les referències expresses a les ciències ambientals, inclús a la denominació del Premi, que a partir d'aquest moment va passar a ser el premi Ramon Margalef d'Ecologia.

Ara, davant la propera publicació de la convocatòria corresponent a la sisena edició del Premi, es constata la conveniència de flexibilitzar el criteri de composició del jurat d'aquest Premi i d'afavorir-ne la paritat en la seva formació, tot suprimint la distinció entre persones membres de la comunitat científica de dintre i de fora de la Unió Europea. Per altra banda, també es considera convenient fixar el termini del nomenament de les persones que formen part del jurat del Premi, juntament amb l'establiment de la possibilitat de prorrogar aquest nomenament en el cas de la persona que exerceixi la presidència d'aquest jurat.

Aquest Decret preveu la seva entrada en vigor de forma immediata atesa la necessitat de convocar al més aviat possible la sisena edició del premi Ramon Margalef d'Ecología.

Per tot això, de conformitat amb la Llei 13/2008, del 5 de novembre, de la presidència de la Generalitat i del Govern, i la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i a proposta conjunta dels titulars dels departaments de la Presidència, d'Innovació, Universitats i Empresa i de Medi Ambient i Habitatge, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Es modifica l'apartat 1 de l'article 8 del...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR