ORDRE ARP/484/2005, de 20 de desembre, per la qual es modifica el Reglament de règim intern del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica aprovat per l'Ordre d'11 d'octubre de 2001, i es convoquen les eleccions a la Junta Rectora del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

ARP/484/2005, de 20 de desembre, per la qual es modifica el Reglament de règim intern del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica aprovat per l'Ordre d'11 d'octubre de 2001, i es convoquen les eleccions a la Junta Rectora del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica.

El Decret 180/2001, de 26 de juny, de regulació de la composició i les funcions del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE), modificat pel Decret 269/2001, de 9 d'octubre, estableix a l'article 24.2 que els vocals de la Junta Rectora representants de la producció, de les empreses elaboradores, de les empreses importadores i de les comercialitzadores, seran elegits democràticament en cada subsector pels inscrits a la secció de registre respectiva i d'entre els mateixos inscrits. A més, l'article 4.3 del mateix Decret estableix que la composició de la Junta Rectora es renovarà cada quatre anys.

Donat que s'ha d'obrir un nou procés electoral per escollir els representants dels subsectors esmentats, cal convocar les eleccions a membres de la Junta Rectora d'acord amb el calendari que resulta de la regulació del procediment electoral que preveu l'Ordre d'11 d'octubre de 2001, per la qual s'aprova el Reglament de règim intern del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (DOGC núm. 3498, de 23.10.2001).

D'altra banda, els processos electorals realitzats amb anterioritat han posat de manifest la necessitat de revisar alguns aspectes del procediment electoral per tal d'afavorir la participació dels operadors inscrits en l'elecció dels seus representants a la Junta Rectora del CCPAE, per la qual cosa la convocatòria de les eleccions es fa coincidir amb una modificació del Reglament de règim intern del CCPAE.

La Junta Rectora del CCAPE ha proposat al Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca aquesta modificació perquè l'aprovi en exercici de la funció que atorga l'article 2.d) del Decret 180/2001, de 26 de juny, de regulació de la composició i funcions del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica. Igualment ha proposat a aquest Departament la data de les eleccions per renovar els membres de la Junta Rectora del CCPAE que han de ser escollits democràticament.

En ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

1.1 Es modifica l'article 32.2 de l'Ordre d'11 d'octubre de 2001, el qual queda redactat de la manera següent:

"32.2 Una mesa electoral en cadascuna de les seus dels serveis territorials del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, i una altra mesa electoral a l'Oficina Comarcal del Pallars Jussà. Les meses electorals estaran integrades per un/a president/a i un/a vocal, càrrecs que recauran en...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR