ORDRE EDU/417/2008, de 9 de setembre, per la qual es creen i es modifiquen diversos preus públics dels ensenyaments d'esports de règim especial que condueixen a les titulacions oficials de tècnic d'esport i tècnic superior d'esport.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyOrdre

ORDRE

EDU/417/2008, de 9 de setembre, per la qual es creen i es modifiquen diversos preus públics dels ensenyaments d'esports de règim especial que condueixen a les titulacions oficials de tècnic d'esport i tècnic superior d'esport.

Mitjançant el Reial decret 1363/2007, de 24 d'octubre, es configuren com a ensenyaments de règim especial els conduents a l'obtenció de titulacions de tècnics esportius, i s'aproven les directrius generals dels títols i dels corresponents ensenyaments mínims.

Mitjançant el Decret 169/2002, d'11 de juny, es va establir l'ordenació general dels ensenyaments de règim especial que condueixen a les titulacions oficials de tècnic d'esport i tècnic superior d'esport.

Els ensenyaments de tècnic d'esport s'organitzen en dos nivells; el primer i el segon. Cada nivell s'estructura en quatre blocs: bloc comú, bloc específic, bloc complementari i bloc de formació pràctica. Els tres primers blocs s'organitzen en diversos crèdits i el bloc de formació pràctica conforma una unitat.

Els ensenyaments de tècnic superior d'esport s'organitzen en un sol nivell. Aquest nivell s'estructura en quatre blocs: bloc comú, bloc específic, bloc complementari i bloc de formació pràctica, i en un projecte final. Els tres primers blocs s'organitzen en diversos crèdits i el bloc de formació pràctica i el projecte conformen, respectivament, una unitat.

Mitjançant les ordres EDC/391/2005, de 13 de setembre; EDU/19/2007, de 26 de gener, i EDU/38/2007, de 22 de febrer, s'han creat diversos preus públics dels ensenyaments de grau superior que condueixen a les titulacions oficials de tècnic/a d'esport i tècnic/a superior d'esport.

Atès que cal actualitzar l'import dels preus públics d'aquests ensenyaments, i crear-ne de nous tenint en compte la diversitat de modalitats esportives, d'acord amb l'article 1.3-2 i següents del Text refós de la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny, i a proposta de la Direcció General d'Ensenyaments Professionals, Artístics i Especialitzats,

Ordeno:

Article 1

1.1 Es modifiquen els preus públics per la matriculació en els ensenyaments de règim especial que condueixen a les titulacions oficials de tècnic d'esport i tècnic superior d'esport, en centres dependents del Departament d'Educació, els quals es fixen, a partir del curs 2008-2009, en els següents imports:

1.2 Ensenyaments de primer nivell de tècnic d'esport.

  1. Cada 10 hores, o fracció, de durada dels crèdits del bloc comú del primer nivell de tècnic/a d'esport, de totes les especialitats esportives: 17,00 euros.

  2. Cada 10 hores, o fracció, de durada dels crèdits del bloc complementari del primer nivell de tècnic/a d'esport, de totes les especialitats esportives: 17,00 euros.

  3. Bloc de formació pràctica del primer nivell de tècnic/a d'esport, de totes les especialitats esportives: 53,50 euros.

  4. Cada 10 hores, o fracció, de durada dels crèdits del bloc específic del primer nivell de tècnic/a en atletisme: 31,00 euros.

  5. Cada 10 hores, o fracció, de durada dels crèdits del bloc específic del primer nivell de tècnic/a en bàsquet: 8,50 euros.

  6. Cada 10 hores, o fracció, de durada dels crèdits del bloc específic del primer nivell de tècnic/a en esquí alpí, en surf de neu i en esquí de fons: 34,00 euros.

  7. Cada 10 hores, o fracció, de durada dels crèdits del bloc específic del primer nivell de tècnic/a en futbol: 18,00 euros.

  8. Cada 10 hores, o fracció, de durada dels...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR