DECRET 321/1985, de 31 d'octubre, sobre règim financer de la Comissió de Ports de Catalunya i dels Ports dependents de la Generalitat.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

La Llei del Parlament 4/1982, de 5 d'abril, de creació de la Comissió de Ports de Catalunya, disposa en el seu article 11.1 que el règim financer de l'esmentada Comissió és el que estableix la Llei 1/966, de 28 de gener, sobre règim financer dels ports.

La Llei 18/1985, d'1 de juliol, ha modificat el règim establert per la Llei 1/966, tant pel que fa al sistema tarifari com pel que fa al procediment per a la fixació i revisió de les tarifes.

La nova normativa, per formar part de la política econòmica general, és aplicable al sistema portuari de competència de la Generalitat; però en ordre al procediment de fixació i revisió de les tarifes es fa necessari establir algunes precisions en relació amb l'organització institucional de Catalunya, atès que la Llei 18/1985, respectuosa amb l'autonomia de les Comunitats Autònomes, només es refereix en aquesta matèria a la intervenció dels organismes o entitats portuàries dependents de l'Administració Central.

Per tant, a proposta dels Consellers d'Economia i Finances i de Política Territorial i Obres Públiques i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article 1

- El règim financer de la Comissió de Ports de

Catalunya i, en general, dels ports dependents de la Generalitat, queda modificat, a partir de l'entrada en vigor de la Llei 18/1985, d'1 de juliol, en la forma que aquesta Llei estableix i d'acord amb el que disposa aquest Decret.

Article 2

- Les tarifes per serveis generals i

específics i els cànons per concessions i autoritzacions administratives es fixaran i actualitzaran anualment amb subjecció a la política general econòmico-financera i de tarifes portuàries i a la normativa i objectius anuals de gestió que, en execució d'aquesta política, s'estableixin pel Departament de Política Territorial i Obres...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR