ORDRE ECF/19/2004, de 15 de gener, per la qual es modifica el règim jurídic a seguir del control financer en l'àmbit de la Direcció General de Tributs i de les direccions territorials del Departament d'Economia i Finances.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Economia i Finances
Rango de LeyOrdre

ORDRE ECF/19/2004, de 15 de gener, per la qual es modifica el règim jurídic a seguir del control financer en l'àmbit de la Direcció General de Tributs i de les direccions territorials del Departament d'Economia i Finances.

La disposició addicional vuitena de la Llei 15/2000, de 29 de desembre, de mesures fiscals i administratives, estableix que en l'àmbit de la Direcció General de Tributs la fiscalització prèvia dels drets a favor de la Hisenda de la Generalitat pot ésser substituïda pelcontrol financer permanent, a càrrec de la Intervenció General de la Generalitat i autoritza el/la conseller/a d'Economia i Finances perquè a proposta de l'/de la interventor/a general desplegui aquest precepte, tot determinant l'abast, els procediments i la normativa reguladora necessaris.

El Decret 8/2003, de 8 de gener, pel qual s'estableix l'estructura organitzativa de les direccions territorials del Departament d'Economia i Finances, va modificar l'estructura territorial de la Direcció General de Tributs creant la figura del/de la director/a territorial.

Aquesta nova estructura i l'experiència acumulada obliga a adequar la norma reglamentària de desenvolupament de control financer en aspectes procedimentals.

De conformitat amb el precepte abans esmentat i per tal d'adaptar els procediments i l'abast d'aquesta modalitat de control, a proposta de l'/la interventor/a general de la Generalitat,

Ordeno:

Article 1

Objecte

Aquesta Ordre té per objecte modificar el títol de l'Ordre de 13 de març de 2001, per la qual s'aprova el règim jurídic en l'establiment i el desenvolupament del control financer en l'àmbit de la Direcció General de Tributs (DOGC núm. 3364, de 6.4.2001), i els articles 1, 2, 3, 5, 6, 9, 12, 13, 14, 15, 17,18, 19, 20, 21, 22, 24, 25 i 26 de la mateixa Ordre.

Article 2

Modificació del títol de l'Ordre

Es modifica el títol de l'Ordre de 13 de març de 2001, per la qual s'aprova el règim jurídic a seguir en l'establiment i el desenvolupament del control financer en l'àmbit de la Direcció General de Tributs que passa a denominar-se Ordre de 13 de març de 2001, per la qual s'aprova el règim jurídic a seguir en l'establiment i el desenvolupament del control financer en l'àmbit de la Direcció General de Tributs i de les direccions territorials del Departament d'Economia i Finances.

Article 3

Modificació dels punts 1 i 2 de l'article 1

Es modifiquen els punts 1 i 2 de l'article 1 de la manera següent:

"1.1 El procediment de control previ delsdocuments, expedients i actes susceptibles de produir drets de naturalesa econòmica o financera que es produeixin en l'àmbit de la Direcció General de Tributs i de les direccions territorials del...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR