DECRET 123/2003, de 13 de maig, de modificació del Decret 15/2003, de 8 de gener, pel qual es regula el règim jurídic transitori de les televisions locals per ones terrestres.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Indústria, Comerç i Turisme
Rango de LeyDecret

DECRET 123/2003, de 13 de maig, de modificació del Decret 15/2003, de 8 de gener, pel qual es regula el règim jurídic transitori de les televisions locals per ones terrestres.

El Govern de la Generalitat va aprovar el Decret 15/2003, de 8 de gener, que té per objecte, bàsicament, la regulació del règim jurídic transitori de les televisions locals per ones terrestres que emeten a l'empara de la disposició transitòria primera de la Llei 41/1995, de 22 de desembre, de règim jurídic del servei de televisió local per ones terrestres.

Atès que la redacció de determinats articles ha provocat interpretacions equívoques en matèria competencial de determinats preceptes, el Govern ha considerat oportú modificar el contingut de Decret 15/2003, de 8 de gener. Concretament la modificació del Decret deroga l'article 5.4, modifica l'article 11.3 i la disposició addicional primera, i afegeix una nova disposició addicional cinquena.

En virtut d'això, a proposta del conseller en cap i del conseller d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació, vist l'informe del Consell de l'Audiovisual de Catalunya, i de conformitat amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Modificació del paràgraf 3 de l'article 11

Es modifica el paràgraf 3 de l'article 11 del Decret 15/2003, de 8 de gener, pel qual es regula el règim jurídic transitori de les televisions locals per ones terrestres, que queda redactat de la manera següent:

La Direcció General de Mitjans Audiovisuals, amb l'informe previ de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació, on han de constar els paràmetres tècnics, serà l'encarregada d'analitzar la documentació presentada pel sol·licitant, i un cop comprovada la seva adequació a les prescripcions contingudes dintre d'aquest Decret i d'altra normativa aplicable, proposar la corresponent autorització administrativa general. La documentació aportada serà tramesa al Consell de l'Audiovisual de Catalunya, als efectes del lliurament al Govern de l'informe previst a l'article 10.c) de la Llei 2/2000, de 4 de maig.

Article 2

Modificació de la disposició addicional primera

Es modifiquen els paràgrafs primer i segon de la disposició addicional primera, que queden redactats de la manera següent:

"Les persones físiques o jurídiques titulars d'una autorització administrativa general que, durant el seu període de vigència, pretenguin, de forma excepcional, modificar els paràmetres tècnics consignats en aquesta...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR