ORDRE ARP/412/2003, de 3 d'octubre, de regulació del règim d'ajut a la utilització en la vinificació de most de raïm concentrat i de most de raïm concentrat rectificat per a la campanya 2003-2004.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE ARP/412/2003, de 3 d'octubre, de regulaciÛ del rËgim d'ajut a la utilitzaciÛ en la vinificaciÛ de most de raÔm concentrat i de most de raÔm concentrat rectificat per a la campanya 2003-2004.

El rËgim d'ajuts a l'˙s en la vinificaciÛ de most de raÔm concentrat i de most de raÔm concentrat rectificat s'estableix al Reglament CE 1623/2000, de la ComissiÛ, de 25 de juliol, d'acord amb l'article 34 del Reglament CE 1493/1999, del Consell, de 17 de maig, pel qual s'estableix l'organitzaciÛ comuna del mercat vitivinÌcola.

A peticiÛ del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, motivada per les condicions meteorolÚgiques existents a determinades zones de Catalunya, el Ministeri d'Agricultura, Pesca i AlimentaciÛ ha autoritzat la pr‡ctica enolÚgica de l'enriquiment artificial del grau alcohÚlic volumËtric natural que preveu l'article 43 en relaciÛ amb l'article 34 del Reglament CE 1493/1999, als termes municipals inclosos a la DenominaciÛ d'Origen Cava, a les denominacions d'origen PenedËs, Conca de Barber‡, Tarragona, Empord‡-Costa Brava i Costers del Segre, per a les varietats blanques macabeu, parellada i xarel∑lo i les varietats negres ull de llebre, cabernet, trepat, merlot i carinyena, i als termes municipals de la denominaciÛ d'origen Montsant per a la varietat garnatxa a mÈs de les altres esmentades, en les condicions que preveu l'annex V del Reglament CE 1493/1999.

Per tot aixÚ, en ˙s de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

¿mbit d'aplicaciÛ per a aquesta campanya

MitjanÁant aquesta Ordre es regula l'aplicaciÛ del rËgim d'ajuts a la utilitzaciÛ en la vinificaciÛ de most de raÔm concentrat i de most de raÔm concentrat rectificat, dins l'‡mbit de Catalunya, que preveuen els reglaments CE 1493/1999 i 1623/2000, que el Ministeri d'Agricultura, Pesca i AlimentaciÛ ha autoritzat com a pr‡ctica enolÚgica als termes municipals inclosos a la DenominaciÛ d'Origen Cava, a les denominacions d'origen PenedËs, Conca de Barber‡, Tarragona, Empord‡-Costa Brava i Costers del Segre, per a les varietats blanques macabeu, parellada i xarel∑lo i les varietats negres ull de llebre, cabernet, trepat, merlot i carinyena, i als termes municipals de la denominaciÛ d'origen Montsant per a la varietat garnatxa a mÈs de les altres esmentades, per a la campanya 2003-2004.

Article 2

Beneficiaris

2.1††Poden ser beneficiaris d'aquest ajut els...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR