RESOLUCIÓ JUS/106/2009, de 20 de gener, per la qual es dóna publicitat a la Resolució de 23 de desembre de 2008, en el recurs governatiu interposat pel senyor A. F. M., en representació de la comunitat de propietaris d'un dels blocs que integren un edifici en règim de propietat horitzontal complexa, contra la qualificació del registrador de la propietat de Sitges.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Justícia
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

JUS/106/2009, de 20 de gener, per la qual es dóna publicitat a la Resolució de 23 de desembre de 2008, en el recurs governatiu interposat pel senyor A. F. M., en representació de la comunitat de propietaris d'un dels blocs que integren un edifici en règim de propietat horitzontal complexa, contra la qualificació del registrador de la propietat de Sitges.

En data 23 de desembre de 2008, la Direcció General de Dret i d'Entitats Jurídiques, ha adoptat la Resolució, en el recurs governatiu interposat pel senyor A. F. M., en representació de la comunitat de propietaris d'un dels blocs que integren un edifici en règim de propietat horitzontal complexa, contra la qualificació del registrador de la propietat de Sitges que denega la inscripció de la modificació dels estatuts de tot l'edifici.

D'acord amb el que disposa l'article 5 de la Llei 4/2005, de 8 d'abril, dels recursos contra les qualificacions dels registradors de la propietat de Catalunya i d'acord amb el que preveu l'article 80 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya;

En ús de les competències que tinc atribuïdes,

Resolc:

Donar publicitat a la Resolució de 23 de desembre de 2008, de la Direcció General de Dret i d'Entitats Jurídiques, en el recurs governatiu interposat pel senyor A. F. M., en representació de la comunitat de propietaris d'un dels blocs que integren un edifici en règim de propietat horitzontal complexa, contra la qualificació del registrador de la propietat de Sitges que denega la inscripció de la modificació dels estatuts de tot l'edifici.

Barcelona, 20 de gener de 2009

Pascual Ortuño Muñoz

Director general de Dret i d'Entitats Jurídiques

Annex

Resolució de 23 de desembre de 2008, de la Direcció General de Dret i d'Entitats Jurídiques, en el recurs governatiu interposat pel senyor A. F. M., en representació de la comunitat de propietaris d'un dels blocs que integren un edifici en règim de propietat horitzontal complexa, contra la qualificació del registrador de la propietat de Sitges que denega la inscripció de la modificació dels estatuts de tot l'edifici.

Relació de fets

I

El 26 de juliol de 1996 la mercantil .S. S. L.. va atorgar escriptura d'obra nova i constitució de propietat horitzontal, autoritzada pel notari de Vilanova i la Geltrú, Francisco Armas Omedes, en virtut de la qual es procedí a la inscripció al seu favor de la finca núm. 15.983 i de les normes reguladores del règim de propietat horitzontal, en els termes que resumidament reproduïm: .URBANA. Conjunt de cinc blocs plurifamiliars amb una plaça interior, en construcció, situat a les Roquetes de Sant Pere de Ribes, carrer Sant Jordi, núm. 38 a 42; carrer Sant Jordi, núm. 44 a 48, cantonada amb el carrer Roger de Flor; carrer Roger de Flor, núm. 60 i 62; carrer Roger de Flor, núm. 64 a 68; i carrer Eugeni d'Ors, núm. 99 i 101.... [segueixen les descripcions dels cinc blocs o fases A, B, C, D i E, aquesta darrera dividida en dues escales] .[...] Tota la finca ocupa una superfície de 3.865,10 m², quedant la resta de terreny no ocupat per l'edificació convertit, una part en terrat d'ús exclusiu dels habitatges de la planta baixa, una altra en una plaça que serà comunitària als habitatges dels cinc blocs d'aquest conjunt, inclòs l'edifici del carrer Sant Jordi, núm. 32 a 36, i la resta a zona enjardinada [...] La indicada companyia constitueix l'immoble en règim de propietat horitzontal, sol·licitant que s'inscriguin amb número independent cadascuna de les noranta quatre entitats que la integren, les característiques de les quals consten on s'indica en la nota al marge. Aquesta propietat horitzontal es regirà per la Llei de 21 de juliol de 1960 i per les següents normes de comunitat [...]..

Al marge de la inscripció de la finca hi consta la diligenciació dels sis llibres d'actes de les comunitats A, B, C i D i de les dues escales de la comunitat E...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR