ORDRE AAR/434/2008, de 6 d'octubre, per la qual s'aprova la convocatòria del procés d'atorgament dels guardons per al reconeixement d'actuacions en favor del sector pesquer català per a l'any 2008.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Alimentacio i Accio Rural
Rango de LeyOrdre

ORDRE

AAR/434/2008, de 6 d'octubre, per la qual s'aprova la convocatòria del procés d'atorgament dels guardons per al reconeixement d'actuacions en favor del sector pesquer català per a l'any 2008.

El Decret 36/1987, de 29 de gener, pel qual es creen guardons per al reconeixement d'actuacions en favor del sector agrari i pesquer català, va crear la Medalla i la Placa de la Pesca Catalanes, amb la finalitat de recompensar les persones físiques i jurídiques que hagin contribuït a millorar el sector pesquer a Catalunya.

Amb la voluntat que aquest atorgament tingui la màxima transparència, publicitat i concurrència, cal que el procés es convoqui per mitjà d'una ordre i que s'estableixin unes bases per a l'atorgament de la Medalla i de la Placa.

En conseqüència, i en ús de les atribucions que m'han estat conferides d'acord amb el Decret 36/1987, de 29 de gener,

Ordeno:

Article 1

Objectiu i categoria dels guardons

Els guardons de la pesca catalana són el reconeixement de la tasca de les persones físiques i jurídiques, nacionals o estrangeres, que amb el seu esforç i la seva dedicació han contribuït al desenvolupament del món de la pesca, prestant serveis rellevants al sector o contribuint amb la seva exemplaritat professional i la seva cooperació als interessos del sector pesquer.

Els guardons són de dues classes: la Medalla i la Placa de la Pesca Catalana.

La Medalla de la Pesca Catalana distingeix les persones físiques que hagin contribuït amb el seu esforç i dedicació a la millora del sector pesquer català. La Placa de la Pesca Catalana distingeix les persones jurídiques, públiques o privades, que hagin destacat per la seva activitat a favor del foment de la pesca a Catalunya.

Article 2

Nombre de guardons

Per a la convocatòria d'aquest any 2008 es lliuraran un màxim de sis guardons, que el jurat repartirà com a medalles i plaques.

Els guardons a què fa referència aquesta Ordre són a títol exclusivament honorífic i no comporten cap aportació econòmica.

Article 3

Candidatures

Els capítols de les confraries de pescadors catalanes, les federacions territorials de les confraries de pescadors catalanes, la Federació Nacional Catalana de Confraries de Pescadors i la Direcció General de Pesca i Acció Marítima podran proposar les candidatures a la Medalla de la Pesca Catalana i a la Placa de la Pesca Catalana.

Article 4

Documentació

4.1...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR