DECRET 408/2011, de 22 de novembre, pel qual es modifica la clàusula 3.1 del Plec de prescripcions a les quals s'hauran d'ajustar les actuacions encarregades a Tabasa Infraestructures i Serveis de Mobilitat, Societat Anònima.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

DECRET

408/2011, de 22 de novembre, pel qual es modifica la clàusula 3.1 del Plec de prescripcions a les quals s'hauran d'ajustar les actuacions encarregades a Tabasa Infraestructures i Serveis de Mobilitat, Societat Anònima.

El Govern de la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Decret 305/1987, de 19 d'octubre, modificat pel Decret 70/2008, d'1 d'abril; el Decret 103/2009, de 30 de juny; i el Decret 39/2010, de 16 de març, ha encarregat a Tabasa Infraestructures i Serveis de Mobilitat, SA (Tabasa) diferents actuacions i serveis d'interès general que contribueixen al desenvolupament d'una xarxa viària integrada, sostenible, amb equilibri territorial i viable econòmicament, que garanteixi l'accessibilitat a tot el territori.

Aquests encàrrecs han estat assignats a Tabasa en la seva condició d'empresa pública de l'Administració de la Generalitat de Catalunya i en qualitat de mitjà propi de l'Administració. La seva articulació com a societat mercantil fa del tot necessari que es doti dels mitjans i els instruments econòmics i financers que garanteixin una organització i una actuació independents en el mercat propi d'aquest tipus de societat, i que els seus òrgans socials adoptin les decisions econòmiques de forma autònoma respecte a l'aplicació dels seus resultats comptables.

D'acord amb el que s'ha exposat, mitjançant aquest Decret es modifica l'encàrrec inicial realitzat a Tabasa, de forma que se suprimeixen les restriccions i les limitacions pel que fa a l'aplicació dels resultats comptables de la societat, el qual quedarà subjecte al mateix règim jurídic aplicable a qualsevol societat mercantil.

Vist l'Acord adoptat pel Consell d'administració de Tabasa el 28 de setembre de 2011;

A proposta conjunta del conseller d'Economia i Coneixement i del conseller de Territori i Sostenibilitat, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Es modifica la clàusula 3.1 del Plec de prescripcions a les quals s'han d'ajustar les actuacions encarregades a Tabasa, aprovat pel Decret 70/2008, d'1 d'abril, pel qual es...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR