ORDRE CLT/17/2005, de 21 de gener, per la qual es crea el Fitxer de difusió de les activitats del Museu d'Història de Catalunya, com a fitxer automatitzat que conté dades de caràcter personal gestionat pel Departament de Cultura.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Cultura
Rango de LeyOrdre

ORDRE

CLT/17/2005, de 21 de gener, per la qual es crea el Fitxer de difusió de les activitats del Museu d'Història de Catalunya, com a fitxer automatitzat que conté dades de caràcter personal gestionat pel Departament de Cultura.

L'article 20de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, estableix que la creació, modificació o supressió de fitxers de les administracions públiques ha de fer-se mitjançant una disposició general publicada al butlletí o diari oficial que correspongui.

La disposició addicional tercera de la Llei 5/2002, de 19 d'abril, de l'Agència Catalana de Protecció de Dades, habilita els consellers de la Generalitat, dins de l'àmbit de les competències respectives, per ala creació, la modificació i la supressió, mitjançant Ordre, dels fitxers que siguin pertinents.

A proposta de la Direcció General del Patrimoni Cultural, vist l'informe de l'Agència Catalana de Protecció de Dades i d'acord amb el dictamen de la Comissió Jurídica Assessora;

D'acord amb la disposició addicional tercera de la Llei 5/2002, de 19 d'abril, de l'Agència Catalana de Protecció de Dades,

Ordeno:

Article 1

Es crea el Fitxer de difusió de les activitats del Museu d'Història de Catalunya, com a fitxer automatitzat que conté dades de caràcter personal gestionat pel Departament de Cultura, amb el contingut que consta a l'annex d'aquesta Ordre.

Article 2

El Museu d'Història de Catalunya ha d'adoptar les mesures tècniques, de gestió i organitzatives necessàries per tal de garantir la confidencialitat, la seguretat i la integritat de les dades, així com totes les mesures necessàries per fer efectius els drets dels ciutadans que els reconeixen la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, i els reglaments vigents.

Barcelona, 21 de gener de 2005

Caterina Mieras i Barceló

Consellera de Cultura

Annex

Fitxer de difusió de les activitats del Museu d'Història de Catalunya

Finalitat i usos previstos: tramesa d'informacions diverses i d'invitacions als actes i activitats organitzats pel Museu d'Història de Catalunya. Tractament automatitzat d'etiquetes per realitzar trameses per correu ordinari i tractament d'adreces electròniques per a tramesa electrònica.

Persones i col·lectius afectats o obligats a subministrar dades: institucions i entitats diverses...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR