DECRET 177/1999, de 29 de juny, pel qual s'autoritza la implantació dels estudis conduents a l'obtenció del títol de diplomat en turisme a la Universitat de Vic.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

DECRET

177/1999, de 29 de juny, pel qual s’autoritza la implantació dels estudis conduents a l’obtenció del títol de diplomat en turisme a la Universitat de Vic.

La Llei 5/1997, de 30 de maig, de reconeixement de la Universitat de Vic, estableix en l’article 2 els centres de què consta inicialment aquesta Universitat i també indica els estudis que s’imparteixen en aquests centres.

Per tal d’augmentar l’oferta docent d’aquests centres, la Junta de Rectorat de la Universitat de Vic ha aprovat la implantació dels estudis conduents a l’obtenció del títol de diplomat en turisme, els quals s’impartiran en un centre universitari ja existent, la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques, cosa que contribueix a incrementar el nombre d’estudis dins d’aquesta Universitat aprofitant els recursos personals i materials d’aquest centre.

En conseqüència, la Junta de Rectorat ha sol·licitat al Comissionat per a Universitats i Recerca la implantació dels estudis esmentats. D’acord amb aquesta petició, i conforme al que estableixen la Llei 11/1983, de 25 d’agost, de reforma universitària; la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació de consells socials; el Reial decret 557/1991, de 12 d’abril, sobre creació i reconeixement d’universitats i centres universitaris; el Decret 258/1997, de 30 de setembre, pel qual es regulen la programació universitària de Catalunya i els procediments de creació o reconeixement i de reordenació de centres docents universitaris i d’implantació d’ensenyaments, a proposta del conseller de la Presidència, amb l’acord previ del Govern,

Decreto:

Article únic

Autoritzar la implantació dels estudis conduents a l’obtenció del títol de diplomat en turisme a la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques de la Universitat de Vic.

Disposició addicional

Una vegada homologat el títol i complerts els compromisos adquirits per la Universitat de Vic, aquesta sol·licitarà al Comissionat per a Universitats i Recerca l’autorització de l’inici de les activitats acadèmiques, d’acord amb l’article 12 del Decret 258/1997, de 30 de setembre, pel qual es regulen la programació universitària de Catalunya i els procediments de creació o reconeixement i de reordenació de centres docents universitaris i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR