DECRET 228/1992, de 13 d'octubre, pel qual s'autoritza la implantació de diversos estudis a la Facultat d'Informàtica de la Universitat Politècnica de Catalunya.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

Actualment, a la Facultat d'Informàtica de la Universitat Politècnica de Catalunya s'imparteixen les titulacions de llicenciat en Informàtica i diplomat en Informàtica (en Sistemes físics i en Sistemes informàtics).

Aquests estudis i els títols que s'ofereixen són limitats i, sovint, no s'ajusten prou a les demandes socials. La reforma dels plans d'estudi intenta, en bona mesura, pal·liar aquests dèficits, tenint en compte que en els darrers anys la demanda en els estudis d'Informàtica de primer cicle ha augmentat considerablement.

El camp professional dels diplomats engloba tot l'ampli ventall de possibilitats que ofereix la informàtica: l'anàlisi dels processos de dades, les aplicacions, els procediments manuals d'ús, els sistemes d'arxiu i altres activitats d'ordre científic i d'investigació, especialment en l'aspecte pràctic de manipulació i operació.

Per aquest motiu, la Universitat Politècnica de Catalunya ha sol·licitat al Departament d'Ensenyament l'autorització per impartir les noves enginyeries del camp de la informàtica, les quals donaran resposta a la demanda social d'aquests estudis i a la demanda professional de tècnics en aquest sector.

En virtut d'això, i d'acord amb la Llei orgànica 11/1983, de 25 d'agost, de reforma universitària, i la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació de consells socials; amb l'informe previ...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR