DECRET 225/1992, de 13 d'octubre, pel qual s'autoritza la implantació de diversos estudis a la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat Autònoma de Barcelona.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

A conseqüència de l'aplicació de les noves directrius del Ministeri d'Educació i Ciència sobre plans d'estudis universitaris, han sorgit tres noves llicenciatures que abans en configuraven només una, és a saber, la de llicenciat en Geografia i història.

Amb la creació de les llicenciatures en Geografia, Història i Història de l'art, es pretén oferir a l'alumnat uns estudis moderns que proporcionin uns coneixements bàsics a l'alumne i també una formació integral amb la qual pugui, d'una banda, afrontar amb avantatge el mercat de treball i, de l'altra, preparar-se per continuar una carrera en la recerca.

Per aquests motius, el Consell Social de la Universitat Autònoma de Barcelona ha sol·licitat autorització per implantar aquestes tres noves llicenciatures, les quals s'impartiran en la seva Facultat de Filosofia i Lletres.

En virtut d'això, i d'acord amb la Llei 11/1983, de 25 d'agost, de reforma universitària, i la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació de consells socials; a proposta del Consell Social de la Universitat Autònoma de Barcelona, amb l'informe previ favorable del Consell Interuniversitari de Catalunya i del Consell d'Universitats, a proposta del conseller d'Ensenyament i amb l'acord previ del Govern,

Decr...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR