ORDRE ECO/245/2013, de 2 d'octubre, per la qual s'implanten diversos estudis universitaris oficials a la Facultat d'Educació i Psicologia de la Universitat de Girona.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyOrdre

La Programació universitària de Catalunya, aprovada per la Resolució d’11 de novembre de 2009 per al període 2009-2010 i per la Resolució de 13 de desembre de 2010 per al període 2010-2011, preveu la implantació d’estudis oficials a les universitats de Catalunya, per als cursos acadèmics 2009-2010 i 2010-2011.

De conformitat amb el que estableixen la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d’universitats; la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d’universitats de Catalunya; el Reial decret 1393/2007, de 29 d’octubre, pel qual s’estableix l’ordenació dels ensenyaments universitaris oficials; el Reial decret 557/1991, de 12 d’abril, sobre creació i reconeixement d’universitats i centres universitaris; el Decret 258/1997, de 30 de setembre, pel qual es regula la Programació universitària de Catalunya i els procediments de creació o reconeixement i de reordenació de centres docents universitaris i d’implantació d’ensenyaments; els Estatuts de la Universitat de Girona, amb la proposta del Consell de Govern i amb l’informe favorable del Consell Social d’aquesta universitat, i a proposta del director general d’Universitats,

Ordeno:

Article únic

S’implanten els estudis universitaris oficials a la Facultat d’Educació i Psicologia de la Universitat de Girona, que s’indiquen a l’annex d’aquesta Ordre.

Disposició addicional

Una vegada establert el caràcter oficial dels títols, el rector o la rectora d’aquesta universitat ha de sol·licitar a la persona titular del departament competent en matèria d’universitats l’autorització per a l’inici d’activitats d’aquests estudis amb efecte des de la seva impartició, a l’empara de la normativa vigent.

Disposició transitòria

La implantació d’aquests estudis universitaris oficials implica l’extinció progressiva dels estudis que s’indiquen, també, a l’annex d’aquesta Ordre.

En tot cas, s’ha de garantir el dret de l’estudiantat a finalitzar els ensenyaments, d’acord amb el pla d’estudis amb el qual els van iniciar, amb un rendiment acadèmic ordinari, més les convocatòries addicionals previstes a la normativa vigent.

Barcelona, 2 d’octubre de 2013

Andreu Mas-Colell

Conseller d’Economia i Coneixement

Annex

Estudi que s’implanta Estudi que s’extingeix Centre responsable Curs d’implantació
Grau en mestre/a d’educació infantil (1) Diplomatura en mestre, especialitat en educació infantil Facultat d’Educació i Psicologia 2009-2010
Grau en mestre/a d’educació primària (2) Diplomatura en
...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR