ORDRE ECO/136/2014, d'11 d'abril, per la qual s'implanten i es reconeix la implantació de diversos programes de doctorat a les universitats públiques i privades del sistema universitari de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyOrdre

D’acord amb l’article 26 del Reial decret 1393/2007, de 29 d’octubre, pel qual s’estableix l’ordenació dels ensenyaments universitaris oficials, modificat pel Reial decret 861/2010, de 2 de juliol, és competència de la comunitat autònoma la implantació dels estudis universitaris oficials.

Vist allò que disposa la Resolució de 16 de setembre de 2013, per la qual s’aprova la Programació universitària de Catalunya per al curs 2013-2014.

De conformitat amb el que estableixen la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d’universitats; la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d’universitats de Catalunya; el Reial decret 1393/2007, de 29 d'octubre, pel qual s'estableix l'ordenació dels ensenyaments universitaris oficials; el Reial decret 557/1991, de 12 d’abril, sobre creació i reconeixement d’universitats i centres universitaris; el Decret 258/1997, de 30 de setembre, pel qual es regula la Programació universitària de Catalunya i els procediments de creació o reconeixement i de reordenació de centres docents universitaris i d’implantació d’ensenyaments i el Reial decret 99/2011 de 28 de gener, pel qual es regulen els ensenyaments oficials de doctorat, amb la proposta del Consell de Govern i amb l’informe favorable del Consell Social de la Universitat Autònoma de Barcelona, de la Universitat Politècnica de Catalunya i de la Universitat de Girona, i amb l’informe favorable del Consell de Govern de la Universitat Ramon Llull, de la Universitat Oberta de Catalunya i de la Universitat de Vic- Universitat Central de Catalunya, i a proposta de la Direcció General d’Universitats,

Ordeno:

Article 1

S'implanten i es reconeix la implantació de diversos programes de doctorat a les universitats públiques i privades del sistema universitari de Catalunya, conduents a l’obtenció del títol de doctor/a, que s’indiquen a l’annex 1 d’aquesta Ordre.

Article 2

Se suprimeixen diversos estudis universitaris oficials de doctorat, implantats en cursos acadèmics anteriors, de les diferents universitats públiques i privades catalanes, que s’indiquen a l’annex 2 d’aquesta Ordre.

Disposició addicional

Una vegada establert el caràcter oficial dels títols a què fa referència l’article 1, el rector o rectora de cada universitat ha de sol·licitar a la persona titular del departament competent en matèria d'universitats l’autorització d’inici d’activitats d’aquests estudis, a l’empara de la normativa vigent.

Barcelona, 11 d'abril de 2014

Andreu Mas-Colell

Conseller d’Economia i Coneixement

Annex 1

Implantació i reconeixement d’implantació de programes de doctorat, per al curs 2013-2014

Universitat Programa de doctorat Centre responsable Altres universitats participants
UAB Antropologia social i cultural Escola de Doctorat
UAB Biologia i biotecnologia vegetal Escola de Doctorat
UAB Bioquímica, biologia molecular i biomedicina Escola de Doctorat
UAB Biotecnologia Escola de Doctorat
UAB Ciència de materials Escola de Doctorat
UAB Ciència dels aliments Escola de Doctorat
UAB Ciència i tecnologia ambientals Escola de Doctorat
UAB Cirurgia i ciències morfològiques Escola de Doctorat
UAB Comunicació i periodisme Escola de Doctorat
UAB Demografia Escola de Doctorat
UAB Ecologia terrestre Escola de Doctorat
UAB Economia, organització i gestió (Business Economics) Escola de Doctorat Universitat Pública de Navarra, Universitat de les Illes Balears
UAB Educació Escola de Doctorat
UAB Enginyeria electrònica i de telecomunicació Escola de Doctorat
UAB Filologia espanyola Escola de Doctorat
UAB Física Escola de Doctorat
UAB Genètica Escola de Doctorat
UAB Geografia Escola de Doctorat
UAB Geologia Escola de Doctorat
UAB Història comparada, política i social Escola de Doctorat
UAB Història de l’art i musicologia Escola de Doctorat
UAB Informàtica Escola de Doctorat
UAB Matemàtiques Escola de Doctorat
UAB Medicina Escola de Doctorat
UAB Medicina i sanitat animals Escola de Doctorat
UAB Microbiologia Escola de
...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR