ORDRE ECO/96/2013, de 21 de maig, per la qual s'implanten i es reconeix la implantació de diversos estudis oficials de màster universitari a les universitats públiques i privades de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyOrdre

La Programació universitària de Catalunya, aprovada per Resolució de 5 de juny de 2012 per al període 2011-2013, preveu la implantació d’estudis oficials de màster universitari a les universitats públiques i el reconeixement de la implantació d’estudis oficials de màster universitari a les universitats privades de Catalunya, per al curs acadèmic 2011-2012.

Atès que s’han produït supressions de màsters universitaris, de cursos anteriors, a les universitats del sistema universitari de Catalunya, derivades de la programació universitària de Catalunya, per al curs acadèmic 2011–2012, s’han incorporat els canvis esmentats en aquesta Ordre.

De conformitat amb el que estableixen la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d’universitats; la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d’universitats de Catalunya; el Reial decret 1393/2007, de 29 d’octubre, pel qual s’estableix l’ordenació dels ensenyaments universitaris oficials; el Reial decret 557/1991, de 12 d’abril, de creació i reconeixement d’universitats i centres universitaris; el Decret 258/1997, de 30 de setembre, pel qual es regula la Programació universitària de Catalunya i els procediments de creació o reconeixement i de reordenació de centres docents universitaris i d’implantació d’ensenyaments; els estatuts de les universitats públiques i les normes d’organització i funcionament de les universitats privades de Catalunya, i a proposta dels consells de govern i l’informe favorable dels consells socials de la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat Politècnica de Catalunya, la Universitat Pompeu Fabra, la Universitat de Lleida, la Universitat de Girona, la Universitat Rovira i Virgili i amb l’acord dels òrgans de govern de la Universitat Ramon Llull, la Universitat Oberta de Catalunya, la Universitat de Vic, la Universitat Internacional de Catalunya i la Universitat Abat Oliba CEU, a proposta del director general d’Universitats,

Ordeno:

Article 1

S’implanten i es reconeix la implantació de diversos estudis oficials de màster universitari, per al curs 2011-2012, als centres corresponents de les diferents universitats públiques i privades catalanes, que s’indiquen a l’annex 1 d’aquesta Ordre.

Article 2

S’inicia la supressió de diversos estudis universitaris oficials, implantats en cursos acadèmics anteriors, de les diferents universitats públiques i privades catalanes, que s’indiquen a l’annex 2 d’aquesta Ordre.

Disposició addicional

Una vegada establert el caràcter oficial dels títols a què fa referència l’article 1, el rector o la rectora de les diferents universitats ha de sol·licitar al departament competent en matèria d’universitats l’autorització d’inici d’activitats d’aquests estudis, a l’empara de la normativa vigent, amb efectes des de la seva impartició.

Disposició transitòria

L’inici de la supressió dels estudis de l’annex 2 serà progressiva i, en tot cas, es garantirà el dret de l’estudiantat a finalitzar els ensenyaments d’acord amb el pla d’estudis amb el qual el van iniciar amb un rendiment acadèmic ordinari, més les convocatòries addicionals previstes a la normativa vigent.

Barcelona, 21 de maig de 2013

Andreu Mas-Colell

Conseller d’Economia i Coneixement

Annex 1

Implantació de màsters universitaris oficials, per al curs 2011-2012

Denominació del màster UR* Centre responsable
Competències
...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR