RESOLUCIÓ BEF/606/2006, d'1 de març, de convocatòria per a la provisió, pel sistema de lliure designació, del lloc de director/a del Programa per a l'impuls i ordenació de la promoció de l'autonomia personal i l'atenció a les persones amb dependències de l'Institut Català d'Assistència i Serveis Socials (convocatòria de provisió núm. BE/001/06).

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyResolució

RESOLUCI”

BEF/606/2006, d'1 de marÁ, de convocatÚria per a la provisiÛ, pel sistema de lliure designaciÛ, del lloc de director/a del Programa per a l'impuls i ordenaciÛ de la promociÛ de l'autonomia personal i l'atenciÛ a les persones amb dependËncies de l'Institut Catal‡ d'AssistËncia i Serveis Socials (convocatÚria de provisiÛ n˙m. BE/001/06).

D'acord amb el que preveuen el Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, pel qual s'aprova la refosa en un Text ˙nic dels preceptes de determinats textos legals vigents a Catalunya en matËria de funciÛ p˙blica (DOGC n˙m. 2509, de 3.11.1997); el Decret 123/1997, de 13 de maig, pel qual s'aprova el Reglament general de provisiÛ de llocs de treball i promociÛ professional dels funcionaris de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya (DOGC n˙m. 2398, de 26.5.1997), i altres disposicions complement‡ries;

Vist que Ès vacant el lloc de director/a del Programa per a l'impuls i ordenaciÛ de la promociÛ de l'autonomia personal i l'atenciÛ a les persones amb dependËncies de l'Institut Catal‡ d'AssistËncia i Serveis Socials;

Vist que la IntervenciÛ Delegada del Departament ha dut a terme el corresponent tr‡mit d'intervenciÛ;

Atesa la vigent relaciÛ de llocs de treball del personal funcionari de l'AdministraciÛ de la Generalitat;

Atesa la descripciÛ del lloc que s'ha de proveir, inclosa en el manual d'organitzaciÛ del Departament i aprovada en data 19 de gener de 2006;

De conformitat amb l'article 80 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organitzaciÛ, procediment i rËgim jurÌdic de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya,

Resolc:

Article 1

Convocar, pel sistema de lliure designaciÛ, el lloc de director/a del Programa per a l'impuls i ordenaciÛ de la promociÛ de l'autonomia personal i l'atenciÛ a les persones amb dependËncies de l'Institut Catal‡ d'AssistËncia i Serveis Socials, que es detalla a l'annex 2, d'acord amb les bases que figuren a l'annex 1 d'aquesta ResoluciÛ.

Article 2

Aprovar les bases de la convocatÚria que figuren a l'annex 1 d'aquesta ResoluciÛ.

Contra aquesta ResoluciÛ, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar, amb car‡cter potestatiu, recurs de reposiciÛ, davant la consellera de Benestar i FamÌlia, en el termini d'un mes a comptar de l'endem‡ de la publicaciÛ d'aquesta ResoluciÛ al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, o bÈ recurs contenciÛs administratiu en el termini de dos mesos a comptar de l'endem‡ de la publicaciÛ d'aquesta ResoluciÛ al DOGC, davant el Jutjat ContenciÛs Administratiu de Barcelona o, potestativament, el corresponent al lloc del seu domicili, d'acord amb el que preveuen els articles 8.2, 14 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicciÛ contenciosa administrativa.

Igualment, les persones interessades poden interposar qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

Barcelona, 1 de marÁ de 2006

Anna SimÛ i CastellÛ

Consellera de Benestar i FamÌlia

Annex 1

.1††Lloc de treball

Es convoca, pel sistema de lliure designaciÛ, el lloc de director/a del Programa per a l'impuls i ordenaciÛ de la promociÛ de l'autonomia personal i l'atenciÛ a les persones amb dependËncies de l'Institut Catal‡ d'AssistËncia i Serveis Socials, les caracterÌstiques del qual sÛn les que consten a l'apartat 1 de l'annex 2 d'aquesta convocatÚria.

.2††Contingut funcional

El contingut funcional del lloc de treball que s'ha de proveir i la descripciÛ inclosa en el manual d'organitzaciÛ del Departament, aprovada en data 19 de gener de 2006, sÛn els que consten a l'apartat 4 de l'annex 2 d'aquesta convocatÚria.

.3††Requisits de participaciÛ

3.1††Pot participar en aquesta convocatÚria el personal funcionari que compleixi els requisits i les condicions que estableix la normativa vigent i, en concret, els que determina la relaciÛ de llocs de treball, d'acord amb el que consta a l'apartat 2 de l'annex 2 d'aquesta convocatÚria, de conformitat amb el seg¸ent:

3.1.1†El personal funcionari esmentat pot trobar-se, respecte de l'AdministraciÛ de la Generalitat, en qualsevol de les situacions administratives previstes en la normativa.

3.1.2†TambÈ podr‡ participar-hi el personal funcionari, no integrat, que presta serveis a l'AdministraciÛ de la Generalitat...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR