DECRET 91/1983, de 22 de febrer, sobre indemnitzacions a percebre pels funcionaris i personal contractat per raó de serveis prestats a la Generalitat mitjançant l'ús de vehicles particulars o altres mitjans especials de transport.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Economia i Finances
Rango de LeyDecret

El Decret 357/1981, fixava les indemnitzacions a percebre els funcionaris i personal contractat per raó dels serveis prestats a la Generalitat mitjançant l'ús de vehicles particulars o altres mitjans especials de transport.

Atesa la insuficiència de la quantia de les esmentades indemnitzacions com a conseqüència de l'increment del cost dels vehicles i dels carburants des d'aquella data, cal procedir a la seva actualització.

Per tant, a proposta del Conseller d'Economia i Finances, i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article primer

- La indemnització a percebre pels

funcionaris i personal contractat per raó de serveis prestats a la Generalitat mitjançant l'ús de vehicles particulars o altres mitjans especials de transport serà el següent:

  1. Si es tractés d'automòbils, la quantitat que en resulti a raó de 14 pessetes per km recorregut.

  2. Si es tractés de motocicletes, la quantitat que en resulti a raó de 5 pessetes per km recorregut.

  3. Si es tracta d'altres vehicles, la quantitat que realment importi llur utilització, segons justificació fefaent, sense que es pugui acreditar, en cap cas una quantitat que representi una despesa superior a 14 pessetes per km recorregut.

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR