ORDRE MAH/491/2006, de 18 d'octubre, sobre el format i suport informàtic del projecte bàsic i altra documentació que han d'acompanyar la sol·licitud d'autorització ambiental de les activitats de l'annex I i de llicència ambiental de les activitats de l'annex II.1 de la Llei 3/1998, de 27 de febrer, de la intervenció integral de l'administració...

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

MAH/491/2006, de 18 d'octubre, sobre el format i suport informàtic del projecte bàsic i altra documentació que han d'acompanyar la sol·licitud d'autorització ambiental de les activitats de l'annex I i de llicència ambiental de les activitats de l'annex II.1 de la Llei 3/1998, de 27 de febrer, de la intervenció integral de l'administració ambiental.

La Llei 3/1998, de 27 de febrer, de la intervenció integral de l'administració ambiental, instaura a Catalunya un nou model d'intervenció administrativa de les activitats amb incidència ambiental.

Un dels principis que enuncia el preàmbul de la Llei 3/1998, és el de la modernització de les eines de gestió, per tal d'agilitar al màxim els procediments administratius als quals resten sotmeses les activitats.

En aquest sentit, la Llei 3/1998 i el seu Reglament general de desplegament, aprovat pel Decret 136/1999, de 18 de maig, estableixen que les relacions entre els ciutadans i els òrgans competents de l'Administració es poden dur a terme mitjançant tècniques informàtiques i telemàtiques, i assenyala que el projecte bàsic i la documentació que sigui preceptiva en determinats aspectes que acompanyen la sol·licitud d'autorització ambiental o la sol·licitud de llicència ambiental s'han de presentar en el format i suport informàtic que fixi el Departament de Medi Ambient i Habitatge, amb la participació dels altres òrgans de l'Administració que intervenen en el procediment d'avaluació i resolució.

D'acord amb tot això i en ús de les facultats que confereixen la disposició final 3 de l'esmentada Llei 3/1998, de 27 de febrer, i l'article 59 del Decret 136/1999, de 18 de maig,

Ordeno:

Article 1

Documentació que acompanya la sol·licitud

En el tràmit de sol·licitud d'autorització ambiental de les activitats de l'annex I o de sol·licitud de llicència ambiental per a activitats de l'annex II.1 de la Llei 3/1998, de 27 de febrer, de la intervenció integral de l'Administració ambiental, a més de la documentació en suport paper que estableixen els articles 26 i 40, respectivament, del Decret 136/1999, de 18 de maig, pel qual s'aprova el Reglament general de desplegament de la Llei 3/1998, de 27 de febrer, de la intervenció integral de l'Administració ambiental, i s'adapten els seus annexos, cal presentar la documentació següent:

1.1 Documentació a presentar en suport informàtic.

a) Un document de resum del projecte bàsic que, atenent les...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR