DECRET 73/1984, de 15 de març, pel qual es fixen normes per a la sol·licitud de serveis informàtics i per a l'adquisició de màquines informàtiques i programes d'ordinador electrònic. (Correcció d'errades en el DOGC n. 424, p. 836, d'11.4.1984).

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

NOTA. En aquest text s'han introduït les correccions d'errada publicades en el DOGC.

Per Decret 30/1982, de 18 de febrer, es va crear la Direcció General de Serveis d'Informàtica i se li assignaren les funcions de planificar, supervisar i coordinar els mitjans i les activitats adequats per satisfer les necessitats de tractament de la informació de l'Administració de la Generalitat, així com d'executar els plans que s'elaborin en aquest aspecte; i també d'assessorar, orientar i informar els Departaments i els organismes de la Generalitat en matèria de sistemes informàtics per tal de fer possible una coordinació global.

Posteriorment, la Llei de Catalunya 9/1983, de 30 de maig, va autoritzar la constitució del Centre Informàtic de la Generalitat de Catalunya, S. A., per tal que l'Administració i les empreses públiques de la Generalitat poguessin disposar del seu propi conjunt de recursos per a la prestació de serveis informàtics.

Entre les funcions dutes a terme fins ara per la Direcció General de Serveis d'Informàtica es troba l'elaboració del Pla Informàtic de la Generalitat, que aconsella ja l'establiment, per mitjà d'aquest Decret, de directrius i mecanismes essencials que permetin d'aplicar-lo, sens perjudici del posterior desenvolupament dispositiu en aquesta matèria, per a la creació de l'estructura organitzativa i l'adequada distribució de funcions en el marc institucional.

En virtut d'això, i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article primer

- D'acord amb el que preveu l'article 3

de la Llei 9/1983, de 30 de maig, les necessitats de tractament de la informació que tinguin els Departaments, les entitats autònomes i les empreses públiques de la Generalitat, que a llur criteri requereixin l'ús de mitjans informàtics i que no puguin ésser resoltes amb els recursos propis de què disposen actualment, s'hauran de comunicar a la Direcció General de Serveis d'Informàtica o directament al Centre Informàtic de la Generalitat de Catalunya, S. A., amb la màxima anticipació possible, amb una descripció succinta del problema a resoldre i la data d'efectivitat requerida.

Article segon

- A les comunicacions rebudes segons el

que disposa l'article anterior per la Direcció General de Serveis d'Informàtica, aquesta hi haurà de respondre, previs els contactes que calguin, amb una proposta d'actuació respecte al problema descrit, en el termini de quinze dies hàbils.

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR