ORDRE PRE/337/2005, de 14 de juliol, reguladora del contingut, el format i el suport informàtic de l'informe de verificació de les avaluacions ambientals i de l'informe de verificació del document d'avaluació en matèria de prevenció d'incendis.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Indústria, Comerç i Turisme
Rango de LeyOrdre

ORDRE

PRE/337/2005, de 14 de juliol, reguladora del contingut, el format i el suport informàtic de l'informe de verificació de les avaluacions ambientals i de l'informe de verificació del document d'avaluació en matèria de prevenció d'incendis.

El Decret 50/2005, de 29 de març, pel qual es desplega la Llei 4/2004, d'1 de juliol, reguladora del procés d'adequació de les activitats existents a la Llei 3/1998, de 27 de febrer, i de modificació del Decret 220/2001, de gestió de les dejeccions ramaderes, estableix en el seu article 10.1 que l'informe de verificació de les avaluacions ambientals que han d'acompanyar les sol·licituds d'autorització ambiental i de llicència ambiental per a les activitats sotmeses al procés d'adequació a la Llei 3/1998, de 27 de febrer, de la intervenció integral de l'Administració ambiental, ha de tenir el contingut, el format i el suport informàtic que s'estableixi per Ordre conjunta del departament competent en matèria de medi ambient i del departament competent en matèria de prevenció d'incendis.

De conformitat amb el que estableix l'article 62.3 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat, i d'acord amb el Decret 73/2005, de 25 d'abril, de nomenament del conseller primer del Govern de la Generalitat, correspon al conseller primer, en la seva qualitat de titular del Departament de la Presidència, la signatura d'aquesta Ordre.

Per tot això, i a proposta del conseller de Medi Ambient i Habitatge i de la consellera d'Interior,

Ordeno:

Article 1

Contingut dels informes de verificació

1.1 Els informes de verificació de les avaluacions ambientals i dels documents d'avaluació en matèria de prevenció d'incendis, emesos en el marc del procés d'adequació a la Llei 3/1998, de 27 de febrer, de la intervenció integral de l'Administració ambiental, de les activitats sotmeses a autorització ambiental i llicència ambiental, regulat al Decret 50/2005, de 29 de març, han de ser formulats per una Unitat Tècnica de Verificació Ambiental (UTVA) legalment acreditada.

1.2 L'informe de verificació de l'avaluació ambiental i l'informe de verificació del document d'avaluació en matèria de prevenció d'incendis han de tenir el contingut i format que per a cada tipologia d'activitats es fixen en els annexos d'aquesta Ordre.

1.3 Els terminis de correcció dels incompliments en matèria de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR