ANUNCI de l'Institut Municipal d'Urbanisme de Barcelona, sobre aprovació d'un projecte d'obres (exp. 05-OBO-295).

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyAnunci

ANUNCI

de l'Institut Municipal d'Urbanisme de Barcelona, sobre aprovació d'un projecte d'obres (exp. 05-OBO-295).

El President de l'Institut Municipal d'Urbanisme, en data 25 d'octubre de 2005 va adoptar la següent resolució:

"APROVAR INICIALMENT el Projecte de desconstrucció de la Unitat d'Actuació 1 PERI per a les zones de remodelació a l'entorn dels carrers Lanzarote i Residència, promogut per BAGURSA, d'acord amb allò establert als articles 235.1 del Decret legislatiu 2/2003 de 28 d'abril pel que s'aprovà el Text refòs de la llei municipal i de régim local de Catalunya i 37 del Decret 179/1995, de 13 de juny, pel qual s'aprovà el reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals, amb un pressupost per a coneixement de l'Administració de 719.990,66 Euros, IVA inclòs; EXPOSAR-LO AL PÚBLIC durant un termini de 30 dies naturals a comptar des de la seva publicació i TENIR-LO per aprovat definitivament sempre que no s'emetin al·legacions o informes que facin palesa la necessitat d'introduir-hi rectificacions i PUBLICAR aquesta resolució en el Butlletí Oficial de la Província".

Aquesta resolució fou sotmesa a informació pública durant el termini de 30 dies naturals, en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) nº 25 del dia 5 de novembre de 2005, no havent-se presentat al·legacions al projecte aprovat inicialment, segons consta en la certificació de la Secretària Delegada de l'Institut d'Urbanisme de data dos de gener de dos mil cinc.

En virtut de la previsió continguda en la resolució esmentada, i en els seus propis termes, queda aprovat definitivament el Projecte de desconstrucció de la Unitat d'Actuació 1 PERI per a les zones de remodelació a l'entorn dels carrers Lanzarote i Residència.

La qual cos es publica per públic coneixement de conformitat a l'article 38.2 del Decret 179/1995, de 13 de juny, pel qual s'aprova el Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals.

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar recurs potestatiu de reposició davant l'òrgan...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR