ORDRE de 30 de juliol de 1991, per la qual s'estableixen les instruccions per a la constitució dels consells escolars territorials i les directrius per a l'elaboració dels seus reglaments.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyOrdre

Atesa la necessitat de constituir els consells escolars territorials per tal de fer més efectiva la participació dels sectors afectats en la programació general de l'ensenyament no universitari;

Vist que la disposició final del Decret 184/1988, d'11 de juliol, sobre la composició i la constitució dels consells escolars territorials, faculta el Conseller d'Ensenyament per dictar les disposicions necessàries per a l'execució i el desplegament del Decret esmentat,

Ordeno:

Article 1

S'aproven les bases sobre l'organització i el funcionament dels consells escolars territorials, creats per la Llei 25/1985, de 10 de desembre, en els termes que estableix l'annex d'aquesta Ordre.

Article 2

Les bases esmentades seran desplegades per cada Consell Escolar Territorial en el termini de 6 mesos des de la data de la seva constitució, mitjançant l'elaboració d'un reglament, de manera que quedin degudament ateses les seves característiques.

Disposicions finals

-1 Els delegats territorials del Departament d'Ensenyament organitzaran el procés de constitució dels consells escolars territorials en les seves respectives demarcacions, impulsant la realització de les eleccions i designacions corresponents dels membres del Consell.

-2 Els consells escolars territorials hauran d'haver estat constituïts abans de tres mesos comptadors de la data de publicació d'aquesta Ordre.

Disposició final Aquesta Ordre entrarà en vigor l'endemà de la seva publicació al DOGC.

Barcelona, 30 de juliol de 1991

Josep Laporte i Salas Conseller d'Ensenyament

Annex

Bases sobre l'organització dels consells escolars territorials

-1 Es constituirà un Consell Escolar Territorial en cadascuna de les delegacions territorials del Departament d'Ensenyament existents.

-2 De conformitat amb l'article 2 del Decret 184/1988, d'11 de juliol, el Consell Escolar Territorial estarà integrat per: 2.1 Quatre representants del professorat, designats per les associacions o organitzacions de professors del territori, d'acord amb la seva representativitat, d'entre els membres dels consells escolars municipals. Quatre representants dels pares d'alumnes, designats per les associacions o federacions dels pares d'alumnes del territori, d'acord amb la seva representativitat, d'entre els membres dels consells escolars municipals. Quatre representants d'alumnes, designats per les associacions o federacions dels pares d'alumnes del territori, d'acord amb la seva representativitat...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR