DECRET 13/1990, de 9 de gener, d'integració de l'Escola Superior de la Marina Civil de Barcelona en la Universitat Politècnica de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

El Reial Decret 1522/1988, de 2 de desembre, sobre integració dels ensenyaments superiors de la Marina civil a la universitat, preveu la integració efectiva a la universitat corresponent després dels traspassos de funcions i serveis de l'Estat a les comunitats autònomes amb competència en matèria d'ensenyament.

D'altra banda, el Reial Decret 1075/1989, d'1 de setembre, traspassa efectivament a la Generalitat de Catalunya les funcions i els serveis de l'Estat en matèria d'ensenyaments superiors de Marina civil.

Per tant, i atesos els traspassos esmentats, escoltat el Consell Interuniversitari de Catalunya, escau ara integrar l'Escola Superior de la Marina Civil de Barcelona a la Universitat Politècnica de Catalunya, amb la qual ja existeixen des de fa temps diverses relacions acadèmiques, que ha sol·licitat la integració per acord de la seva Junta de Govern i el seu Consell Social. Aquesta escola superior es transforma en facultat universitària a fi que les titulacions que s'hi expedeixen de diplomat i llicenciat siguin gestionades per un centre universitari dels que preveu la Llei 11/1983, de 25 d'agost, de reforma universitària.

En virtut d'això, de conformitat amb la Llei 11/1983, de 25 d'agost, de reforma universitària, i amb la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de consells socials, a proposta dels consellers d'Economia i Finances i d'Ensenyament, i amb l'acord previ del Consell Executiu,

Decreto:

Article 1

S'integra a la Universitat Politècnica de Catalunya l'Escola Superior de la Marina Civil de Barcelona, la qual passarà a denominar-se Facultat de Nàutica.

Article 2

Aquesta Facultat de Nàutica impartirà els estudis de primer i segon cicles conduents a l'obtenció dels títols de diplomat de la Marina civil i llicenciat de la Marina civil, que seran atorgats per la Universitat Politècnica de Catalunya, com també el de doctor de la Marina civil; tots ells tindran caràcter oficial i validesa en tot el territori estatal, d'acord amb el que disposa la Llei de reforma universitària.

Article 3

L'accés als estudis universitaris de la Marina civil es regirà per les normes generals relatives a l'accés a la Universitat vigents a l'àmbit de Catalunya.

Disposicions addicionals

- 1 El personal de l'Escola Superior de la Marina Civil continuarà realitzant els seus serveis en la Universitat Politècnica de Catalunya i en les categories que estableix la Llei de mesures per a...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR