DECRET 204/1990, de 30 de juliol, pel qual es modifica el Decret 45/1989, de 13 de març, d'integració de treballadors amb especials dificultats dins del mercat de treball.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme
Rango de LeyDecret

La delimitació amb càrrec a la partida pressupostària concreta del pressupost de la Generalitat de Catalunya per a l'exercici 1989, que esmentava l'article 1 del Decret 45/1989, fa necessari, a fi de donar un caràcter general a la present disposició, modificar l'article esmentat.

A proposta del conseller de Treball i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article 1

Es modifica l'article 1 del Decret 45/1989, de 13 de març, que queda redactat de la forma següent: "1 El present Decret té per objecte, dins de les disponibilitats pressupostàries, facilitar la integració laboral mitjançant la incentivació d'accions com l'orientació, la formació, la readaptació professional i l'ocupació dels col·lectius següents:

  1. Disminuïts físics, psíquics i sensorials.

  2. Drogaaddictes en procés de rehabilitació.

  3. Ex-drogaaddictes.

  4. Penats en règim obert o aquells als quals, previsiblement, els resti menys d'un any per progressar a règim obert o per a la llibertat condicional o definitiva.

  5. Ex-interns dels centres penitenciaris alliberats en el termini anterior d'un any.

  6. Persones en situació de marginació laboral.

  7. Aturats de llarga durada.

  8. Aturats més grans de 45 anys."

Article 2

El termini de presentació de sol·licituds al qual fa referència l'article 4.1 del Decret 45/1989, de 13 de març, començarà a comptar a partir de l'entrada en vigor de la Llei de pressupostos de la Generalitat, per a cada exercici pressupostari.

Disposició transitòria Pel que fa al present exercici pressupostari, el termini de presentació de sol·licituds que esmenta l'article 2 començarà a comptar a partir de l'entrada en vigor d'aquest Decret.

Disposició final El...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR