DECRET 133/1992, de 22 de juny, pel qual s'integren i s'adscriuen a la Universitat de Lleida diferents centres dependents de la Universitat de Barcelona, de la Universitat Autònoma de Barcelona i de la Universitat Politècnica de Catalunya.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

La Llei 34/1991, de 30 de desembre, de creació de la Universitat de Lleida, en la disposició addicional 1 faculta el Govern de la Generalitat de Catalunya per fer les actuacions oportunes per a la integració per decret en la Universitat de Lleida de tots els centres, els instituts i els serveis universitaris de la Universitat de Barcelona, de la Universitat Autònoma de Barcelona i de la Universitat Politècnica de Catalunya situats a la ciutat de Lleida, amb el traspàs dels immobles, les instal·lacions i tots els mitjans humans i materials assignats o pertanyents a cadascun dels centres, els instituts o els serveis.

D'altra banda, la mateixa Llei 34/1991, de 30 de desembre, de creació de la Universitat de Lleida, en la disposició addicional 2 faculta el Govern de la Generalitat de Catalunya per fer les actuacions oportunes per a l'adscripció a la Universitat de Lleida dels centres universitaris situats a Lleida, adscrits a altres universitats.

El Decret 163/1985, de 6 de juny (DOGC núm. 561, de 12.7.1985) va autoritzar la transformació de l'Escola d'Assistents Socials de Lleida en Escola Universitària de Treball Social, adscrita a la Universitat de Barcelona.

El Decret 108/1991, de 22 d'abril, va autoritzar la transformació del Seminari de Graduats Socials de Lleida en Escola Universitària de Graduats Socials, adscrita a la Universitat de Barcelona.

Aquestes escoles universitàries estan, doncs, incloses en el supòsit de fet que preveu la disposició addicional abans esmentada.

En conseqüència, de conformitat amb el que preveuen les disposicions addicionals de la Llei 34/1991, de 30 de desembre, de creació de la Universitat de Lleida, amb l'audiència prèvia dels consells socials de la Universitat de Barcelona, de la Universitat Autònoma de Barcelona i de la Universitat Politècnica de Catalunya, de l'Assemblea Provincial de la Creu Roja Espanyola a Lleida i de la fundació privada Escuela Universitaria de Graduados Sociales de Lleida, a proposta del conseller d'Ensenyament i amb l'acord previ del Govern,

Decreto:

Article 1

1.1 Se segreguen de la Universitat de Barcelona i s'integren a la Universitat de Lleida els centres següents: Facultat de Filosofia i Lletres, Extensió Universitària de Medicina, Facultat de Dret, Escola Universitària d'Infermeria Santa Maria i Escola Universitària d'Informàtica, que es fusionen, respectivament, amb els centres inicials de la Universitat de Lleida següents: Facultat de Lletres, Facultat de Medicina, Facultat de Dret i Economia, Escola Universitària d'Infermeria i Escola Universitària Politècnica. Els centres resultants tindran la denominació d'aquests últims. 1.2 Se segrega de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR