DECRET 404/1996, de 24 de desembre, pel qual s'integren en el Departament de Cultura les funcions, els mitjans personals i materials i els recursos de l'Institut Català de Serveis a la Joventut. (Correcció d'errades en el DOGC núm. 2358, pàg. 3084, de 25.3.1997).

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Cultura
Rango de LeyDecret

NOTA. En aquest text s'han introduït les correccions d'errada publicades en el DOGC.

La disposició addicional 29 de la Llei 14/1996, de 29 de juliol, de pressupostos de la Generalitat per al 1996, estableix la dissolució de l'Institut Català de Serveis a la Joventut i preveu que les funcions, els mitjans personals i els recursos d'aquest Institut són assumits transitòriament pel Departament de Cultura. L'apartat 3 d'aquesta disposició addicional faculta el Govern per dictar les disposicions necessàries per a la integració definitiva de les funcions, els mitjans personals i materials i els recursos de l'Institut Català de Serveis a la Joventut dins l'estructura administrativa o institucional dependent del Departament de Cultura.

A proposta del conseller de Cultura i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Les funcions atribuïdes a l'Institut Català de Serveis a la Joventut per la Llei 10/1981, de 2 de desembre, s'assignen al Departament de Cultura.

Article 2

El personal de l'Institut Català de Serveis a la Joventut s'adscriu al Departament de Cultura. El personal afectat es detalla a l'annex 1 d'aquest Decret.

Article 3

Els immobles fins ara adscrits a l'Institut Català de Serveis a la Joventut s'adscriuen al Departament de Cultura, el qual se subroga en tots els drets i les obligacions dimanants de l'operació de liquidació. Els immobles afectats es detallen a l'annex 2 d'aquest Decret. Pel que fa als béns mobles de l'Institut Català de Serveis a la Joventut, s'adscriuen al Departament de Cultura, segons liquidació del patrimoni de l'esmentada entitat. L'inventari d'aquests béns figura a l'expedient.

Article 4

El Departament de Cultura se subroga en tots els drets i obligacions derivats de les relacions jurídiques establertes per l'Institut Català de Serveis a la Joventut.

Article 5

La liquidació pressupostària així com el balanç, estat de pèrdues i guanys i memòria de liquidacions economicofinanceres de l'Institut Català de Serveis a la Joventut seran realitzades per una comissió integrada per dos representants de la Intervenció General i dos representants del Departament de Cultura. Aquesta liquidació serà presentada al conseller d'Economia i Finances i al conseller de Cultura abans del 30 d'abril de 1997.

Barcelona, 24 de desembre de 1996

Jordi Pujol President de la Generalitat de Catalunya

Joan M. Pujals i Vallvè Conseller de Cultura

Annex 1

Personal funcionari/interí

DNI Nom Vinc. Grup --------------------------------------------------------

37.284.515 Albert Mestres, Eva ................ I B 77.282.836 Amàrita Pérez, M. Teresa ........... F C 40.891.574 Andreu Marselles, Magda Judit ...... F C 41.072.551 Argelagós Mora, Pilar .............. F C 39.661.905 Arias Gómez, Joan Lluís ............ F B 78.000.728 Arjona Mendoza, M. Àngels .......... I B 40.876.033 Barbolla Rodríguez, Lluís M. ....... F C...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR